Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tietoturvalla estetään luvaton käyttö ja järjestelmän kopiointi

Tietoturvalla estetään luvaton käyttö ja järjestelmän kopiointi

Outotec Finland Oy on johtava prosessiautomaatiojärjestelmien kehittäjä metalli- ja mineraaliteollisuuden tarpeisiin. Outotecin edistyneiden prosessinohjausjärjestelmien avulla jalostusprosesseja pystytään optimoimaan tehokkaasti. Outotec hyödyntää TPM-teknologiaa ohjausjärjestelmänsä suojaamiseen teollisuusvakoilulta ja kopioinnilta.

Courier-analysaattorin tietoturva TPM-tekniikalla

Courier-analysaattoreiden tehtävänä on mineraalien käsittelyprosessien monitorointi ja reaaliaikainen ohjaus. Courier-analysaattorin erittäin tarkka analysointi mahdollistaa mineraalien metallurgisen käyttäytymisen havainnoinnin tuotantoprosessin aikana. Courier-järjestelmä sisältää tehokkaat Elkomen toimittamat teollisuustietokoneet automaatiojärjestelmän prosessinohjauksessa kontrolleri-PC:nä sekä valvonnassa käyttöliittymä-PC:nä. Suojatakseen ohjausjärjestelmänsä Outotec hyödyntää teollisuustietokoneessa käyttötarpeeseen räätälöityä TPM-tietoturvaratkaisua (Trusted Platform Module).

TPM:llä varmistetaan tietoturva ja estetään järjestelmän kopiointi

Outotec varmistaa järjestelmän tietoturvan ja estää oman teknologiansa kopioinnin teollisuustietokoneessa käytettävällä TPM-moduulilla (Trusted Platform Module). TPM-turvapiiri estää järjestelmän tiedostojen kopioinnin ja lähdekoodin joutumisen vääriin käsiin. TPM-moduli tallentaa kryptatun salausavaimen erilliselle mikropiirille ja sen suojaus on riippumaton teollisuustietokoneen käyttöjärjestelmästä. TPM estää järjestelmän luvattomat kopiointiyritykset ja estää teollisuustietokoneen käynnistymisen, jos se havaitsee poikkeavuuksia alkuperäisestä laitteistokokoonpanosta.

"TPM estää järjestelmän luvattomat kopiointiyritykset ja estää laitteiston käynnistymisen, jos se havaitsee poikkeavuuksia alkuperäisestä laitteistokokoonpanosta."

Outotec Finland Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.