Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tietoturvallinen etäyhteys työkoneen ohjausjärjestelmään

Tietoturvallinen etäyhteys työkoneen ohjausjärjestelmään

Epec on toteuttanut Secomea-järjestelmän pohjalta Epec GatE -etäyhteyspalvelun liikkuviin työkoneisiin tarkoitetuissa ohjausjärjestelmissään.

Etäyhteys huolto- ja ylläpitotarpeisiin

Usein liikkuviin koneisiin halutaan ottaa etäyhteys esimerkiksi asetusten muuttamista tai diagnosointia varten. Epec on toteuttanut Secomea-järjestelmän pohjalta Epec GatE -etäyhteyspalvelun.

Järjestelmä mahdollistaa tietoturvallisen etäyhteyden työkoneeseen, jossa on erityisesti työkoneympäristöön ja vaativiin olosuhteisiin suunniteltu robusti Epec 6000 -sarjan IoT-Gateway laite. Etäyhteyden avulla huolto voi selvittää vikatilanteita, muuttaa asetuksia, päivittää ohjelmistoja, katsella lokitiedostoja, käyttää hallintaportaalia, viedä ja hakea tiedostoja tai katsella ja käyttää paikallista HMI-käyttöliittymää. Epecin asiakkaan ei itse tarvitse ylläpitää tarvittavia tietojärjestelmiä. Järjestelmällä pystytään mm. etänä ohjelmoimaan CODESYS-pohjaista ohjausyksikköä, näkemään CODESYS WebVisu -käyttöliittymä sekä ottamaan VNC- ja FTP-yhteyksiä ohjausjärjestelmässä oleviin laitteisiin.

Toteutuksessa Secomea SiteManager Embedded

Epec 6000 -sarjan laitteessa on Secomea SiteManager Embedded -ohjelmisto, jonka avulla kohteeseen luodaan tietoturvallinen etäyhteys. Erillisten reititinlaitteiden sijaan SiteManager-toiminnallisuus on ohjelmistona sulautettu Epec 6000 -sarjan laitteisiin. Asiakkaille toimitettuja laitteita ja etäkäyttäjiä hallitaan GateManager-portaalissa, josta asiakas näkee omat laitteensa ja käyttäjänsä. GateManager-hallinnassa määritellään laite- ja käyttäjätasolla sallitut yhteydet. Etäkäyttäjän LinkManager-ohjelmistossa näkyy tämän jälkeen vain hänelle sallitut kohteet ja toiminnot.

Epec Oy valmistaa liikkuviin työkoneisiin tarkoitettuja ohjausjärjestelmiä, jotka toimivat vaativissa ympäristöolosuhteissa.

EPEC Oy

EPEC Control Product

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.