Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Itsepalveluautomaatti parantaa asiakastyytyväisyyttä
Tilaus- ja maksuautomaatit

Itsepalveluautomaatti parantaa asiakastyytyväisyyttä

Pikaruokaravintola halusi modernisoida ravintolatilojaan sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Tämä onnistui vapauttamalla henkilökuntaa asiakaspalvelusta ja ottamalla käyttöön itsepalveluautomaatit.

Parempi asiakastyytyväisyys palveluautomaateilla

Pikaruokaravintola halusi modernisoida ravintolatilojaan sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Aikaisemmin ongelmana oli, että lounasaikaan kassalle muodostui pitkiä jonoja. Palvellakseen asiakkaitaan nopeammin ja tehokkaammin, ravintola halusi kohdentaa henkilöstöresursseja ruuanvalmistukseen. Tämä onnistui vapauttamalla henkilökuntaa asiakaspalvelusta ja ottamalla käyttöön itsepalveluautomaatit.

Houkutteleva ruokalista lisää ostohalua

Hyvä asiakaspalvelu on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnassa onnistumisen kannalta. Tutkimusten perusteella asiakkaat kuluttavat enemmän rahaa ostaessaan itsepalveluautomaateista kuin normaaleilta kassoilta. Digitaalisten mainosnäyttöjen ja interaktiivisuuden ansiosta tuotteet ruokalistalla näyttävät houkuttelevilta ja ostaminen on helppoa.

Virheellisten tilausten määrä vähenee

Itsepalveluautomaatista tehdyt tilaukset ovat myös tarkempia, koska asiakas tekee itse osan ostoprosessista.  Väärää tuotetta sisältävät tilaukset vähenivät selvästi, koska tilausprosessissa asiakas valitsi haluamansa tuotteen itse digitaalisesta ruokalistasta.

Helppo tilausprosessi parantaa asiakastyytyväisyyttä

Asiakas tekee tilauksen itsepalveluautomaatista, jossa tilaus samalla myös maksetaan. Automaatti tulostaa kuitin, jota vastaan asiakas voi noutaa valmiin tuotteen noutopisteeltä. Tieto uudesta tilauksesta lähtee automaattisesti keittiöön. Tilauksen etenemistä asiakas voi seurata infonäytöiltä, johon tieto tilauksen valmistumisesta ilmestyy. Asiakas voi saada tiedon tilauksen valmistumisesta myös puhelimeensa.

Helppo ylläpito ja brändiin sopiva laitevalikoima

Itsepalveluautomaatin ruokalistoja on helppo muokata ja ylläpitää. Vain muutamalla klikkauksella saadaan muutettua esimerkiksi aamiaismenu lounasmenuksi. Itsepalveluautomaatit ja digitaaliset mainosnäytöt saatiin sovitettua helposti erilaisiin tiloihin. Itsepalveluautomaatti voidaan asentaa muun muassa tiskille, seinään tai lattialle. Automaatit myös räätälöitiin ravintolan brändin mukaiseksi.

"Digitaalisten mainosnäyttöjen ja interaktiivisuuden ansiosta tuotteet ruokalistalla näyttävät houkuttelevilta ja ostaminen on helppoa."

itsepalveluautomaatti

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]