Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Time-Sensitive Networking

Time-Sensitive Networking

Aikakriittisten verkkoratkaisujen standardoitu tekniikka on nyt käytettävissä teollisuuskytkimissä.

Deterministinen verkko

Time-Sensitive Networking (TSN) on yksi tehokkaan teollisen IoT:n mahdollistaja. TSN:n avulla voidaan siirtää tavallisessa Ethernet-infrastruktuurissa determinoitua, aikakriittistä informaatiota. Tekniikka on määritelty IEEE 802.1Q -standardissa ja se varmistaa tiedon välityksen mahdollisimman pienellä viiveellä. Tämä toteutetaan käyttämällä aikataulutusta niille reaaliaikasovelluksille, jotka ovat kriittisiä aikaperusteisesti determinoidusta dataliikenteestä.

Protokollat omille tasoilleen

TSN:n avulla voidaan yhdistää verkkorakenteita erottamalla eri protokollia toisistaan niiden aikaan pohjautuvien määreiden perusteella. Näin samassa verkkoinfrassa voidaan kuljettaa useita eri valmistajien protokollia ilman, että ne sekoittuvat, vaan päätyvät aina oikean laitteen tai sovelluksen suuntaan ilman viivettä tai pelkoa viestin häviämisestä. Eri tasoilla liikkuvat datat mahdollistavat myös erilaisten datapakettien siirtämisen samanaikaisesti. TSN:ää hallinnoidaan Ciscon Centralized Network Controller -ohjelmistolla.

Cisco on tuonut TSN-tekniikan IE-4000-sarjan kytkimiin uusimman Cisco IOS -päivityksen myötä.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.