Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Toiminnan tehostamista ja asiakastyytyväisyyttä infokioskeilla
    Elkomen laitenäyttely

    Toiminnan tehostamista ja asiakastyytyväisyyttä infokioskeilla

    Älykkäiden kaupunkien suunnittelussa ja rakentamisessa hyödynnetään digitalisaation sekä IoT-teknologioiden tuomia mahdollisuuksia. Palveluita kehittämällä halutaan tehostaa toimintaa sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Vaikka älypuhelimet ja webbipalvelut ovatkin tätä päivää, aina ei kuitenkaan pelkkä sovellus riitä.

    Opastukseen, tiedottamiseen ja mainostamiseen tarkoitetut infonäyttöratkaisut sekä ledi- ja videoseinät yleistyvät kovaa vauhtia suomalaisessa kaupunkikuvassa. Näiden lisäksi tarjolla on entistä enemmän interaktiivisia infokioski- ja itsepalveluratkaisuja, joilla käyttäjät voivat valita erilaisia palveluita sekä olla vuorovaikutuksessa palveluntarjoajan kanssa. Tyypillinen sovellus on erilaiset itsepalveluautomaatit.
    - Olemme toimittaneet esimerkiksi jäteasemille itsepalveluautomaatteja, joilla asiakkaat voivat omatoimisesti hoitaa asioinnin nopeasti ja vaivattomasti ympäri vuorokauden, kertoo Elkome Systems Oy:n ratkaisuasiantuntija Petri Järvinen.

    Itsepalveluautomaatteja kannattaa hyödyntää perustoiminnoissa, jolloin henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito voidaan vapauttaa vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin. Terveydenhuollon ja muiden julkisten palvelujen ilmoittautumispäätteet tehostavat merkittävästi asiakaspalvelun nopeutta ja tätä kautta myös asiakastyytyväisyyttä. Säästöjä tulee myös palveluntarjoajalle vapautuvien henkilöresurssien muodossa.
    - Sote-puolella on tällä hetkellä meneillä useita investointeja ja kehityshankkeita asiakaspalvelun kehittämiseen. Tämä näkyy myös Elkomella ilmoittautumispäätteiden suunnittelussa ja valmistuksessa, kertoo Järvinen.

    Infokioskeilla ja itsepalveluautomaateilla kehittyvät kaupungit voivat tarjota uusia palveluita asukkailleen kustannustehokkaasti. Ostoskeskuksissa ja muissa yleisissä tiloissa voi olla automaateilla toteutettuja palvelupisteitä, joilla asukkaat ja myös turistit voivat käyttää kaupungin tarjoamia palveluita.
    - Kynnys tällaisten infokioskien ja automaattien käyttöön on madaltunut ja niitä jopa kaivataan, jotta asiat saisi hoidettua nopeammin ja helpommin, jatkaa Järvinen.  Hahmontunnistus, käyttäjäseuranta ja analytiikka mahdollistavat lisäksi täysin uusien toiminnallisuuksien kehittämisen. Vain mielikuvitus on enää rajana palvelun toteutukselle.

    Elkome Systems Oy on yli 30 vuoden ajan toimittanut järjestelmäratkaisuja teollisuudelle. Nyt toiminta on laajentunut julkiselle puolelle niin älykkäiden kaupunkien kuin muun infrarakentamisen puolelle. Petri Järvinen esittelee uusia infokioskeja ja itsepalvelupäätteitä Elkomen Hyvinkään toimitilojen laitenäyttelyssä.
    - Laitenäyttelyssä asiakkaat pääsevät tutustumaan ratkaisuihimme ja testaamaan laitteiden toimintaa käytännössä. Esillä on suosituimmat laitemallimme, joita voidaan projektikohtaisesti räätälöidä erilaisiin tarpeisiin.

    Alkuperäinen artikkeli julkaistu Kauppalehden Tulevaisuuden kaupunki & ympäristötekniikka -liitteessä joulukuussa 2019. Teksti ja kuvat: Juha Halonen

    ”Kynnys tällaisten infokioskien ja automaattien käyttöön on madaltunut ja niitä jopa kaivataan, jotta asiat saisi hoidettua nopeammin ja helpommin.”

    Elkomen Sote-kioski
    Elkomen laitenäyttely

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.