Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Toimintavarma etäyhteys kaasuanalysaattoreihin

Toimintavarma etäyhteys kaasuanalysaattoreihin

Vaisala on ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimittaa mittalaitteita ja -järjestelmiä eri puolille maailmaa. Vaisala on hyödyntänyt OPT100 DGA kaasunalysaattoreiden etähallinnassa ja ylläpidossa Secomean tietoturvallista etäyhteysratkaisua.

Etäyhteydellä kustannussäästöjä

Vaisalan kehittämiä uusia tuotteita testataan yhdessä asiakkaiden kanssa todellisissa olosuhteissa. Laitteiden toiminnasta halutaan kerätä usein erilaisia tietoja. Laitteiden parametreja pitää myös pystyä muuttamaan ilman, että tarvitsee matkustaa paikanpäälle. Secomea-järjestelmän avulla etäyhteyksien muodostaminen ja laitehallinta on mahdollista toteuttaa helposti ja tietoturvallisesti.

Kaasuanalysaattori kunnonvalvonnassa

Suurjännitemuuntajien kunnonvalvontaan tarkoitettua kaasuanalysaattoria on käytössä kaikilla mantereilla. Käyttöönottovaiheessa saattaa olla tarvetta hienosäätää laitteen toimintaa. Analysaattorin mukana on toimitettu Secomea SiteManager-etäyhteysreititin, joka liitetään Vaisalan OptimusTM OPT100 -laitteen Ethernet-porttiin. SiteManager on yhteydessä GateManager-hallintapalveluun 3G- tai 4G-yhteyden avulla. Etäkäyttäjä muodostaa turvatun yhteyden analysaattoriin LinkManager-yhteysohjelman avulla.

Toimintavarmuus kaikkialla maailmassa

Secomea SiteManager -reitittimen eri laitemallit varmistavat yhteyksien toimivuuden maailmanlaajuisesti. Kiinan markkinoille on oma 4G-mallinsa, ja sikäläisissä yhteyksissä Vaisala käyttää Kiinassa sijaitsevaa Secomea GateManager -palvelinta.

”Toimitamme laitteita kaikkiin maanosiin. Secomean järjestelmä on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen. Olemme pystyneet toimimaan nopeammin ja säästäneet merkittävästi matkakustannuksissa”

Matti Kokki - Vaisala

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.