Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Toimintavarma teollisuus-PC ohjaa terveydenhuollon turvajärjestelmää

Toimintavarma teollisuus-PC ohjaa terveydenhuollon turvajärjestelmää

Tunstall Oy on käyttää Elkomen toimittamia teollisuustietokoneita CareCom-hälytysjärjestelmän palvelimena. Tietokone ohjaa järjestelmän kaikkia toimintoja ja tallentaa tapahtumat tietokantaan. Tietokoneen tulee olla ehdottoman luotettava ja toimintavarma, koska järjestelmää käytetään terveydenhuollossa.

Toimintavarma teollisuus-PC järjestelmän palvelimena

Elkomen toimintavarma teollisuus-PC on valittu Tunstall Oy:n turvajärjestelmän palvelimeksi. Teollisuus-PC ohjaa järjestelmän kaikkia toimintoja ja tallentaa tapahtumat tietokantaan. Tietokoneen tulee olla ehdottoman luotettava ja toimintavarma, koska järjestelmää käytetään terveydenhuollossa.

CareCom IP -hoivahälytysjärjestelmä

Tunstallin hoitajakutsujärjestelmä on sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelutaloille ja tehostettuun palveluasumiseen suunniteltu hälytysjärjestelmäkokonaisuus. CareCom -hälytysjärjestelmä valvoo, että hälytyksiin reagoidaan ja apu saadaan paikalle nopeasti.

Muistihäiriöisten kulunvalvonta

Muistihäiriöisten kulunvalvontahälytin on paikannustoiminnolla varustettu pienikokoinen radiolähetin. Kun hälytin aktivoituu, hoitohenkilöstö näkee välittömästi, missä asukas sijaitsee ts. mistä ovesta tai hissistä asukas on juuri poistumassa. Paikannuslähettimet voidaan ohjelmoida joko henkilökunnan turva-, kutsu- tai asukkaan karkailun paikannustiedon välittämiseen.

Turvaa henkilökunnan arkeen ja työskentelyyn

Tunstallin henkilöturvajärjestelmä on nopea ja huomaamaton tapa hälyttää apua uhkatilanteissa. Turvajärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, langattomana, langallisena tai niiden yhdistelmänä. Helppoutensa ja huomaamattomuutensa ansiosta järjestelmä lisää henkilökunnan turvallisuutta ja työmotivaatiota.

Turvajärjestelmässä käytetyn palvelimen tulee olla erittäin luotettava ja toimintavarma. Elkomen ratkaisu soveltuu erityisen hyvin tarpeeseemme. Terveydenhuollossa ei ole varaa järjestelmän kaatumiseen ja vikatilanteisiin.

Tunstall Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.