Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Trukkiin asennettava ajoneuvotietokone tehostaa sisälogistiikkaa

Trukkiin asennettava ajoneuvotietokone tehostaa sisälogistiikkaa

ToP Tunniste Oy on RFID-ratkaisujen järjestelmä- ja komponenttitoimittaja sekä automaattisten tunnistusratkaisujen asiantuntijayritys. ToP Tunniste hyödyntää Elkomen toimittamia ajoneuvotietokoneita sisälogistiikkaratkaisunsa trukkipäätteinä.

Elkomelta kilpailukykyisin ajoneuvotietokone trukkiin

ToP Tunnisteen haasteena oli löytää RFID-järjestelmäänsä edullinen ja mahdollisimman monipuolinen trukkeihin asennettava ajoneuvo-PC. Tuotteen tuli olla kompaktin kokoinen, kustannustehokas sekä sisältää liitäntämahdollisuudet verkko- ja sarjaliikenteelle. Lisäksi laitteesta tuli löytyä sisäänrakennettu WLAN palvelinyhteyteen. Oma hankaluutensa oli myös PC:n kiinnittämisessä ajoneuvoon. ”Elkome tarjosi näihin raameihin selvästi kilpailukykyisimmän ratkaisun”, kertoo Janne Pyrrö ToP Tunniste Oy:stä.

Taipuu moneen tarkoitukseen

Tarjottu tietokone soveltuu ajoneuvoon, valvomoon, tuotantolinjalle ja infonäytöksi. Vaihtoehtoja on paljon, koska vakioliitäntöjä ja lisäoptioita on tarjolla riittävästi. Näytön kirkkaus on hintaluokassaan erinomainen. Multitouch-kosketusnäyttö toimii aivan näytön reunoille saakka, koska kosketuspinta ulottuu näytön näkyvän alueen ulkopuolelle. Näin pienissä kosketusnäytöissä yleistä tuntuman heikkoutta näytön reunoilla ei esiinny lainkaan.

Monipuoliset liitännät ja helppo asennus

Tietokoneessa on vakiona VESA-kiinnitys sekä monipuoliset liitännät, kuten RS-422/485 ja kaksi Gigabitin verkkoliitäntää, joille molemmille saa oman IP-osoiteavaruuden. Optiona laitteeseen saa myös sisäänrakennetun WLAN-yhteyden ulkoisella antenniliitännällä. Tehokas prosessori takaa eri sovellusten toimivuuden ja laitteiston erinomaisen käytettävyyden.

Toimiva ratkaisu sisälogistiikkaan

ToP Tunniste Oy:n RFID-ratkaisussa Elkomen toimittama ajoneuvo-PC on integroitu osa trukin kokonaisuutta. ”RFID:llä tunnistetaan automaattisesti kuljetusyksiköt ja raportoidaan kuljetustehtävät suoritetuiksi. Osassa trukeista on käytössä myös viivakoodilukijat. Trukit ovat langattomasti yhteydessä palvelimeen”, kertoo Janne Pyrrö. ”Kaikki toiminnot onnistuvat helposti valitulla tietokoneella. Tuote on erittäin pienikokoinen monipuolisuuteensa nähden ja helppo asentaa.”

"Elkome tarjosi vaatimuksiimme selvästi kilpailukykyisimmän ratkaisun. Tuote on erittäin pienikokoinen monipuolisuuteensa nähden ja helppo asentaa.”

Janne Pyrrö - Top Tunniste Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.