Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tuotannon olosuhdemittaukset laadunvarmistukseen

Tuotannon olosuhdemittaukset laadunvarmistukseen

Elkome suunnitteli ja toimitti MSK Plast Oy:lle tiedonkeruu- ja raportointijärjestelmän tuotantolinjan olosuhdemittauksiin. Järjestelmä kerää tuotantolinjalta eri koneiden lämpötila- ja kosteustietoja, ja mahdollistaa niiden seurannan webbiselaimella.

Keskitetty tiedonkeruu Datataker-dataloggerilla

Mittausjärjestelmä koostuu keskitetystä Datataker DT80M -tiedonkeruuyksiköstä. DT80M toimii itsenäisenä dataloggerina, johon lämpötila- ja kosteusmittaukset liitettiin mA-viesteinä. Kauempana olevissa kohteissa käytettiin hajautettuja Ethernet-liitäntäisiä Advantech ADAM-6017 I/O-muduuleita. ADAM-moduulit kommunikoivat Datataker DT80M -dataloggerin kanssa Modbus TCP -protokollalla.

Online-näytöt ja raportointi webbiselaimessa

Datataker DT80M mahdollistaa mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan laitteen sisäänrakennetulta webbipalvelimelta. Online-näyttöjä on mahdollista seurata samaan verkkoon kytketyn tietokoneen webbiselaimelta tai vaikka omalta älypuhelimelta. DT80M-dataloggerissa on myös 3G-yhteys, joka mahdollistaa mittausten etävalvonnan ja tekstiviestihälytykset. Mittaustulosten varmuuskopiointi palvelimelle voidaan toteuttaa automaattisesti FTP-tiedonsiirtona.

Kustannustehokas ratkaisu olosuhdemittauksiin

”Elkomen suunnittelema ja toimittama dataloggeripohjainen mittausjärjestelmä on kustannustehokkain tiedonkeruuratkaisu”, kertoo MSK Plast Oy:n tuotantoinsinööri Niko Hautala. ”Ratkaisun etuna ja vahvuutena on, että järjestelmän ylläpito sekä mahdolliset laajennukset voidaan toteuttaa jatkossa MSK Plastin omilla resursseilla.”

MSK Plast kuuluu Suomen johtaviin muoviosien valmistajiin

Laaja asiantuntemus, monipuolinen tuotevalikoima ja tehokas valmistusprosessi ovat nostaneet MSK Plastin Suomen johtavien muoviosien sopimusvalmistajien joukkoon. MSK Plastin osaamista täydentävät myös muovin osakokoonpano, pintakäsittely, pursotustiivistys, testaus ja tarkistus, sekä logistiset palvelut.

”Elkomen suunnittelema ja toimittama dataloggeripohjainen mittausjärjestelmä on kustannustehokkain tiedonkeruuratkaisu. Ratkaisun etuna ja vahvuutena on, että järjestelmän ylläpito sekä mahdolliset laajennukset voidaan toteuttaa jatkossa MSK Plastin omilla resursseilla.”

Niko Hautala - MSK Plast Oy

Datataker Logger Device

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.