Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tuotantolinjan modernisointi ja siirto Ruotsista Suomeen

Tuotantolinjan modernisointi ja siirto Ruotsista Suomeen

Elkome toimi sähköasennusten urakoitsijana kupariputken päällystyslinjan siirtoprojektissa Ruotsista Suomeen. Siirtoprojektin yhteydessä linjan automaatio modernisoitiin ja koneturvallisuus uudistettiin tämänpäivän vaatimuksia vastaavaksi.

Alte Visetec Oy suunnitteli, toteutti ja käyttöönotti Cupori Oy:lle kupariputken päällytyslinjan siirron Ruotsista Suomeen. Samalla toistasataametriä pitkän linjan automaatio uudistettiin täysin ja koneturvallisuus saatettiin vastaamaan tämän päivän tiukkoja turvallisuusmääräyksiä.

Elkomen toimitukseen kuuluivat tuotantolinjan purkutyöt Ruotsissa, sähköasennukset Suomessa, osa uusista kojeistoista, käyttöönottomittaukset sekä toimiminen asiakkaan apuna käyttöönotossa.

Tuotantolinjan purku ja siirto Suomeen

Elkome Installaatiot Oy toteutti projektin sähköasennukset. Projekti alkoi vanhan konelinjan sähköjen purulla Ruotsissa. Purkamisessa tuli olla tarkka ja hyvin järjestelmällinen. Kaikki puretut kytkennät ja kaapelit piti dokumentoida. Lisäksi isommat kaapelit tuli pakata linjan mukaan siirrettäväksi Suomeen. Tämän vuoksi kaapeleita piti käsitellä varovaisesti, etteivät ne vaurioituisi purun yhteydessä.

Automaation modernisointi

Kun linja oli siirretty Suomeen ja asennettu mekaanisesti paikoilleen, alkoi linjan sähköasennukset. Linjalle asennettiin uudet sähkö- ja automaatiokeskukset sekä Siemensin ohjausjärjestelmä. Samalla vanhoja antureita ja kenttälaitteita päivitettiin ja kaapeloitiin uudelleen. Nyt tuotantolinja ja sen ohjausjärjestelmä langattomine ohjauspaneeleineen edustaa alan huippua.

Koneturvallisuus tälle vuosituhannelle

Tuotantolinjan siirron yhteydessä myös sen koneturvallisuus oli saatettava vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Asennusten yhteydessä jäljelle jääneisiin vanhoihin sähkökeskuksiin asennettiin vaatimukset täyttävät turvaohjaukset.

"Yhteistyö Elkomen kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Asennukset tapahtuivat määräajassa ja sovitun suunnitelman mukaisesti."

Antti Mylläri - Alte Visetec Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.