Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tuotantoprosessien visualisointi videoseinälle

Tuotantoprosessien visualisointi videoseinälle

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. ANDRITZ käyttää Elkomen toimittamaa videoseinäjärjestelmää osana asiakasprojektiensa toteutusta.

 

Elkomen videoseinäjärjestelmä

Elkomen videoseinäjärjestelmä toimitetaan loppuasiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Järjestelmä sisältää videoseinänäytöt, asennustelineet sekä videoseinäpalvelimen asennettuna ja käyttöön konfiguroituna. Järjestelmä koostuu tyypillisesti 6-12 ohutreunaisesta näytöstä. Näyttöjen valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota 24/7 käyttöön sekä laajaan lähes 180 asteen katselukulmaan. Asennusta varten järjestelmään suunnitellaan kohteeseen soveltuvat kiinnitystarvikkeet ja laitetelineet.

Kuvamateriaalia useasta eri lähteestä

Kuvamateriaali videoseinälle voidaan ”kaapata” lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta lähteestä täydellä FullHD- tai 4K-tarkkuudella. Tietoturvasyistä videoseinäjärjestelmä toimii itsenäisesti, eikä sitä tarvitse liittää tehtaan automaatiojärjestelmään. Videoseinällä voidaan näin toistaa sisältöä turvallisesti myös muista tietojärjestelmistä ja Internetistä. Videoseinäpalvelimella määritellään, mitä sisältöä videoseinällä näytetään ja missä kohdissa näyttöjä. Elkomen ratkaisulla valmiita näyttökuvia ja -asetuksia on helppo ja nopea vaihtaa eri käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaisiksi.

Videoseinän näytöt etätuen avuksi

ANDRITZ pystyy siirtämään asiakkaan valvomojärjestelmästä halutut näytöt oman Kotkassa sijaitsevan etätukensa videoseinälle. Näin ANDRITZ pystyy tarjoamaan 24/7 etätukipalveluita ja varmistamaan asiakkaittensa tehokkaan toiminnan. Ongelmatilanteessa etätuki saa Internetin yli saman näkymän tehtaan toimintoihin kuin on paikallisessa valvomossa ja pystyy tekemään tarvittaessa muutoksia järjestelmään ja ohjauksia prosessiin.

Kuvamateriaali videoseinälle voidaan ”kaapata” lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta lähteestä täydellä FullHD- tai 4K-tarkkuudella.

Videoseinänäytöt

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.