Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Turvallisuuden testaus ja laadunvarmistus

    Turvallisuuden testaus ja laadunvarmistus

    Elkome on toimittanut Klippan Oy:lle turvallisuustestausjärjestelmän lasten turvaistuinten testaukseen. Turvaistuinten on täytettävä useita turvallisuusnormeja ennen kuin ne voidaan hyväksyä myyntiin.

    Turvallisuustestaus lasten turvaistuimille

    Kansainvälisillä turvallisuustestausmääräyksillä ja -normeilla pyritään varmistamaan markkinoilla olevien turvaistuinten turvallisuus. Istuimille suoritettavissa testeissä käytetään ihmistä vastaavaa nukkea, joka sijoitetaan turvaistuimelle autoa simuloivaan kehikkoon. Nukkeen on sijoitettu useita kolmiaksiaalisia kiihtyvyysantureita, joilla mitataan kehon eri osiin vaikuttavia voimia. Testiradalla olevaa kehikkoa voidaan ajaa eri nopeuksilla ja yleensä testit tehdään normien mukaisilla 50 km/h tai 30 km/h nopeuksilla.

    Testauksessa vaunu törmää betoniseen esteeseen siten, että sen hidastuvuus on tunnettu ja säädettävissä. Nuken ja vaunun kiihtyvyydet mitataan ja lisäksi koko törmäystapahtuma kuvataan High Speed-kameralla. Laskennallisen signaalin käsittelyn jälkeen mittaustuloksista analysoidaan päähän ja rintakehään vaikuttaneet voimat. Lisäksi lasketaan erilaisia vaurioitumiskriteerejä kuten esimerkiksi HIC (Head Insurance Criteria), jotka kertovat törmäyksen aiheuttamista vaurioista ihmiskeholle.

    Klippan Oy valmistaa lasten turvaistuimia. Jokainen istuinmalli testataan Klippan Oy:n omalla testiradalla, jolla voidaan simuloida kolaritilannetta auton eri nopeuksilla.

    "Kansainvälisillä testausmääräyksillä ja normeilla pyritään varmistamaan markkinoilla olevien turvaistuinten turvallisuus."

    Klippan Oy

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.