Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » UV-säteily tappaa virukset kosketusnäytön pinnalta

UV-säteily tappaa virukset kosketusnäytön pinnalta

Yhteiskäytössä olevat kosketusnäytöt ja infokioskit ovat riski koronaviruksen leviämiselle. Näytöt pitää puhdistaa säännöllisesti tartuntariskin pienentämiseksi. UV-tekniikka on ratkaisu infokioskin kosketusnäytön desinfioimiseen.

UV-säteilyä käytetään puhdistukseen ja sterilointiin

Ultravioletti- eli UV-säteily on sähkömagneettista säteilyä, jonka aallonpituus on kyhempi kuin näkyvän valon. UV-säteily jaetaan A-, B- ja C-säteilyalueeseen säteilyn ihmiseen tai ympäristöön aiheuttamien vaikutusten mukaan. UVA-säteily voi aiheuttaa ihon ikääntymiseen liittyviä muutoksia. UVB-säteily aiheuttaa ikääntymisen lisäksi ihosyövän kehittymiseen johtavia geneettisiä mutaatioita. UVC-säteilyllä on lyhin aallonpituus ja siten eniten energiaa. UV-säteilyä käytetään mm. juomaveden puhdistamiseen ja lääkinnällisten esineiden steriloimiseen.

UV-tekniikka kosketusnäytön puhdistuksessa

OEMKIOSKS on julkaissut uuden AVENUXYS UV -sarjan infokioskin, jossa UV-tekniikkaa hyödynnetään kosketusnäytön puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Infokioskin eteen asennettu UV-slider pyyhkäisee kosketusnäytön pinnan UV-säteellä säännöllisesti käytön jälkeen. Slideriin on UV-säteilijän lisäksi integroitu kamera ja lähestymisanturi, jolla infokioskin sisältöä voidaan ohjata ja toteuttaa interaktiivisia sovelluksia.

AVENUXYS UV infokioski

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.