Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Välitön reagointi – Lyhyt vasteaika
    Tuotantolinja

    Välitön reagointi – Lyhyt vasteaika

    eTicket-järjestelmässä ennalta määritettyjen tapahtumaluokkien avulla tiketti ohjataan automaattisesti oikeille vastuuhenkilöille. Korjaavat toimenpiteet saadaan käyntiin välittömästi.

    Tehtäväkutsut automaattisesti oikeille vastuuhenkilöille

    Tuotannossa ilmenneet tarpeet, poikkeamat, ongelmat ja havainnot jäävät usein kirjaamatta muistiin.  Ongelmien raportoinnin puute aiheuttaa hukkaa, resurssien tuhlausta ja mahdollisesti vaaratilanteita. Elkome toimitti asiakkaalleen LEAN-toimintamallia tukevan ohjelmistoratkaisun, jolla tuotannon ongelmatilanteet kirjataan eTicket-järjestelmään. Ennalta määritettyjen tapahtumaluokkien avulla tiketti ohjataan automaattisesti oikeille vastuuhenkilöille.

    Tehtäväkutsut huoltohenkilöstön älypuhelimiin

    eTicket-järjestelmä lähettää tehtäväkutsun vastuuhenkilöiden älypuhelimiin. Tämä mahdollistaa välittömän reagoinnin ja lyhyen vasteajan tilanteen ratkaisuun. Työnjohto pystyy seuraamaan avoimia kutsuja ja niiden vasteaikoja. Tikettien systemaattinen kirjaaminen ja ratkaiseminen auttaa tehostamaan tuotantoa, parantaa työturvallisuutta sekä varmistaa valmistettavien tuotteiden korkean laadun.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.