Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Varmuus mittavan investoinnin onnistumisesta
    KVM

    Varmuus mittavan investoinnin onnistumisesta

    Osana Empowerin valvomopäivitystä, Elkome toteutti KVM- ja videoseinäjärjestelmän esiselvityksen, jossa tutkittiin nykyisen laiteinfran hyödyntämistä uudessa valvomojärjestelmässä. Esiselvityksellä haluttiin varmistaa mittavan investoinnin onnistuminen.

    Olemassa olevan laiteinfran hyödyntäminen

    Valvomon operointipisteiden osalta suunnittelu aloitettiin siitä lähtökohdasta, että uudet järjestelmät sijoitettaisiin mahdollisuuksien mukaan erilliseen laitetilaan. Toiveena oli vähentää tietokoneiden ja muiden laitteiden määrää valvomotilassa niin tietoturvan, lämmöntuotannon kuin operointipisteiden selkeyttämisen puolesta. Järjestelmämuutosta varten KVM-ratkaisut valittiin olemassa olevien laitteistojen ja ohjelmistojen perusteella.

    KVM-ratkaisun suunnittelussa huomioitiin näyttölähteiden määrä, järjestelmien ulos syöttämä data sekä usean järjestelmän hallintaan samasta operointipisteestä. KVM-järjestelmän laajentaminen myöhemmässä vaiheessa osaksi videoseinäjärjestelmän ohjausta tuli olla myös mahdollista.  Uuden järjestelmän käyttöönottoa varten tehtiin tilojen kartoitus. Kartoituksessa määriteltiin laitteiden sijoituspaikat sekä huomioitiin tarvittavat kaapeloinnit.

    Esiselvitys auttaa siirtymistä toteutusvaiheeseen

    Lopputuloksena asiakkaalle toimitettiin kattava dokumentaatio esiselvityksestä ja kaaviokuvat suunnitellun KVM- ja videoseinäjärjestelmän toteutuksesta. Suunnittelussa ja dokumentaatiossa otettiin lisäksi huomioon nykyisten suurkuvanäyttöjen hyödyntäminen sekä valvomotilan käytön optimointi.

    ”Elkomen asiantuntija teki loistavaa työtä. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin saimme selkeän ja perustellun vastauksen. Lisäksi esiselvitys auttoi miettimään nykyistä järjestelmää, tiloja ja toimintatapoja uudelta kantilta. Luvattu dokumentaatio oli kattava ja kaaviokuvat selkeyttivät paljon KVM- ja videoseinäjärjestelmän toteutusvaihtoehtoja. Esiselvityksen ansiosta pääsemme uudistuksessa eteenpäin ja varmistamme investoinnin onnistumisen”, kertoo Empowerin Porvoon keskusvalvomon valvomopäällikkö Marko Taipale.

    ”Elkomen asiantuntija teki loistavaa työtä. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin saimme selkeän ja perustellun vastauksen. Lisäksi esiselvitys auttoi miettimään nykyistä järjestelmää, tiloja ja toimintatapoja uudelta kantilta."

    Marko Taipale,
    Empower Oy

    Empower - KVM- ja videoseinäjärjestelmän esiselvitys

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.