Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Vesijohtoverkoston painevaihteluiden optimointi

Vesijohtoverkoston painevaihteluiden optimointi

Forssan vesihuoltoliikelaitos kehitti vedenjakelujärjestelmäänsä ja tarvitsi paineenvaihteluiden seurantaan etämittausjärjestelmää. Elkomen toimittama i2O Water -etätiedonkeruu tarjoaa verkoston mallinnusohjelmaan tarvittavat mittaustiedot ja mahdollistaa verkoston optimoinnin.

Etätiedonkeruu pilvipalvelupohjaisella i2O Water -järjestelmällä

Elkomen toimittama pilvipalvelupohjainen i2O Water -etätiedonkeruu kerää mittaustietoja painevaihteluista eri puolilta vedenjakelujärjestelmää. Osa etätiedonkeruussa käytettävistä i2O-paineloggereista asennetaan kiinteästi kriittisiin kohteisiin ja osa väliaikaisesti tarpeelliseksi katsottuihin verkoston osiin. Dataloggerit lähettävät mittausarvoja automaattisesti mittauspalvelimelle, johon asiakkaalla on pääsy webbiselaimella. Mittaukset saadaan ladattua mittauspalvelimelta ja niitä käytetään vesijohtoverkoston mallinnukseen tarkoitetussa ohjelmassa.

Etätiedonkeruu tuo toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä

Forssan vesihuoltoliikelaitos kehittää vedenjakelua optimoimalla vedenjakeluverkoston toimintaa ja suorituskykyä. ”Tavoitteena on havaita alueittain liian matalat tai korkeat verkostopaineet, seurata painevaihteluita eri vuorokaudenaikoina ja tunnistaa vedenkäyttöön liittyviä ongelmatilanteita”, kertoo työpäällikkö Jarmo Viitanen. ”Etätiedonkeruulla ja verkostopaineen optimoinnilla pystytään pidemmällä tähtäimellä vähentämään putkistovuotoja, pidentämään vesijohtoverkoston käyttöikää sekä saavuttamaan energiasäästöjä vedenjakelussa.”

”Elkomen toimittamalla etätiedonkeruulla ja verkostopaineen optimoinnilla pystytään pidemmällä tähtäimellä vähentämään putkistovuotoja, pidentämään vesijohtoverkoston käyttöikää sekä saavuttamaan energiasäästöjä vedenjakelussa.”

Jarmo Viitanen
Forssan vesihuoltoliikelaitos

i2O - Pressure Logger for Water

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.