Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Videoseinä parantaa valvomon visuaalisuutta ja ergonomiaa

Videoseinä parantaa valvomon visuaalisuutta ja ergonomiaa

Elkome toimitti 5,5 metriä leveän videoseinän Keravan Energia Oy:n tuotantolaitosten ja kaukolämpöverkkojen kaukovalvonnan käyttökeskukseen. Käyttökeskus sijaitsee Keravan Energia Oy:n uudessa biovoimalaitoksessa. Voimalaitoksen henkilökunta valvoo ja ohjaa ympäri vuorokauden biovoimalaitosta ja muita paikallisia tuotantolaitoksia ja kaukolämpöverkkoja.

Haasteena häiriöinen tuotantoympäristö

Ennen projektin alkua haasteeksi tiedettiin voimalaitosympäristön sähkömagneettiset häiriöt ja ison videoseinän suhteellisen pitkät kaapelien mitat. Asiakkaalla käytössä ollut VGA-kaapelointi jouduttiin projektin aikana vaihtamaan HDMI-kaapelointiin. Aktiivisilla HDMI-kaapeleilla saatiin saatiin kuvasignaalit siirretty virheettömästi.

Valvomo- ja videonäytöt yhtenäiselle seinälle

Valvomossa oli käytössä aikaisemmin työpöydillä olevien monitorien lisäksi neljä isoa näyttöä ja useita videovalvontamonitoreja. Erityisesti videovalvonnan kuvat oli koettu liian pieniksi ja hankaliksi hallita. Uuden videoseinän avulla automaatiojärjestelmien ja videovalvonnan kuvat saadaan koottua videoseinälle yhdeksi kokonaisuudeksi. Kuvat voidaan vapaasti sijoittaa yhtenäiselle kuvapinnalle eri kokoisina ikkunoina.

Video Wall -palvelin ja suuret monitorit

Keravan Energian uusi videoseinäjärjestelmä koostuu AVS-videopalvelimesta sekä 8 kpl pystyasentoon sijoitetuista suurista 55” näytöistä. Näyttöjen yhteenlaskettu resoluutio on 8640 x 1920 pikseliä. Tehokas AVS-videopalvelin ottaa vastaan video- ja näyttökuvia eri lähteistä ja näyttää kuvat täydellä tarkkuudella videoseinällä.

Kuvat automaatiojärjestelmistä ja videovalvonnasta

Keravalle toimitetulle videoseinälle tuodaan kuvasignaalit kolmesta eri järjestelmästä ja IP-valvontakameroilta parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Valvomonäytöt tuodaan palvelimelle kahdelta SCADA-tietokoneelta, jossa toisessa on 4 näyttöä ja toisessa 2 näyttöä. Järjestelmään on liitetty yhteensä liki 20 valvontakameraa. Lisäksi videoseinälle voidaan tuoda videostreamiä, nettisivuja ja HTML5-materiaalia.

"Uusi videoseinäjärjestelmä parantaa valvomohenkilöstön työergonomiaa. Nyt kaikki valvomonäytöt ja valvontakamerakuvat näkyvät suurella seinällä erittäin havainnollisesti."

Keravan Energia Oy

Videoseinänäytöt

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.