Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Virtuaalikoneiden ohjaus KVM-järjestelmällä
    KVM

    Virtuaalikoneiden ohjaus KVM-järjestelmällä

    Virtuaalikoneiden ohjaaminen KVM Matrix -järjestelmällä vähentää ylimääräisiä näppäimistöjä ja hiiriä valvomo-operaattorien työpisteillä ja selkeyttää näin operointia useiden eri järjestelmien kanssa.

    Selkeyttä järjestelmien ohjaukseen

    Monet järjestelmät toimivat virtuaalikonepohjaisesti ja niiden ohjaukseen käytetään ThinClient-päätteitä. Osa järjestelmistä, kuten automaatio- ja valvomo-ohjelmistot, on asennettu kuitenkin fyysisille tietokoneille, eikä niiden virtualisointi ole välttämättä mahdollista. Tällöin laitekanta tehtaan valvomossa käsittää useita erilaisia PC-ratkaisuja, ja nostaa hiirien, näppäimistöjen ja näyttöjen määrän lisäksi myös lisenssi ja ylläpitokuluja.

    KVM-matriisi on ratkaisu useiden järjestelmien ohjaamiseen yhdestä tai useammasta työpisteestä joustavasti muutamalla näytöllä ja vain yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä. G&D on tuonut osaksi KVM Matrix -järjestelmäänsä Remote Access CPU -lähettimen, joka pystyy avaamaan RDP-, VNC- ja SSH-tyyppisiä etätyöpöytäyhteyksiä virtuaalikoneisiin ilman ThinClient laitteita. Tämä mahdollistaa niin fyysisten kuin virtuaalisten tietokoneiden liittämisen samaan KVM Matrix -järjestelmään. Cross Display Switching toimii viiveettömästi tällaisessa ympäristössä ja mahdollistaa niin virtuaalisten kuin fyysisten tietokoneiden ohjaamisen yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä siirtämällä hiiren kursori näytöstä toiseen.

    G&D RemoteAccess CPU

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.