Laitenäyttely

Tällä lomakkeella voit varata henkilökohtaisen esittelyajan laitenäyttelyymme. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä kerro, mihin järjestelmiin haluat erityisesti tutustua. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme sopivan ajankohdan esittelyyn.Elkome » Yhtiöt » Laitenäyttely

Laitenäyttely

Elkomen uudistetussa laitenäyttelyssä pääset tutustumaan uusiin ratkaisuihimme ja kokeilemaan laitteiden ja järjestelmien toimintaa käytännössä. Varaa aika esittelyyn!

Infokioskit ja palveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

Videoseinät ja KVM-järjestelmät

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Videoseinä havainnollistaa prosessien toimivuutta ja parantaa tuotannon tilannekuvaa.

Infokioskit ja videoseinäjärjestelmät laitenäyttelyssä:

Infokioskit,
palveluautomaatit
ja mainosnäytöt

Sisällönhallinta- ja
julkaisujärjestelmä
infonäytöille

Videoseinänäytöt,
videoseinäpalvelin,
KVM- ja Streaming-ratkaisut

Järjestelmien esittely ja niihin tutustuminen käytännössä.

atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

atvise SCADA on nykyaikaisella OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu selainpohjainen valvomo-ohjelmisto. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat automaattisesti eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Axxon Next -videovalvontaohjelmisto

Axxon Next on monipuolinen ohjelmisto videovalvontaan ja -tallennukseen. Mullistavan ohjelmistosta tekee sen kyky luoda metadataa ajoneuvoista, henkilöistä tai muista seurattavista objekteista. Metadatan avulla valtavasta määrästä videomateriaalia pystytään etsimään haluttuja tapahtumia todella nopeasti.

Secomea etäyhteys- ja IoT-järjestelmä

Secomea-järjestelmällä luodaan ja hallitaan etäyhteyksiä sekä kerätään tietoa suljetussa tehdasverkossa olevilta tuotantokoneilta ja automaatiojärjestelmiltä. Secomea on perinteiseen VPN-yhteyteen ja muihin etäyhteysratkaisuihin nähden huomattavasti monipuolisempi ja turvallisempi.

Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

Teollisuuden tietotekniikka

Kun tietokoneita käytetään tuotannonohjauksessa tai prosessinvalvonnassa, niiden pitää toimia luotettavasti ilman toiminnan keskeytyksiä. Useilla toimialoilla vaaditaan myös erikoishyväksyntöjä ja standardeja tuotannossa käytettävälle tietotekniikalle. Elkomelta löytyy ratkaisuja tietotekniikan erityistarpeisiin.

Tietoliikenne ja tehdasverkot

Toimitamme tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Kun verkkoon kytkettyjä laitteita ja niiden välistä tietoliikennettä on paljon, tulee verkon sisäinen valvonta erittäin tärkeäksi. Verkonvalvonnan avulla pystytään havaitsemaan ja reagoimaan nopeasti erilaisiin uhkiin ja havoittuvuuksiin.

Teollisuustietokoneet ja verkkotuotteet laitenäyttelyssä:

ADVANTECH
Teollisuustietokoneet
ja IoT-ratkaisut

ADS-TEC
Ajoneuvotietokoneet ja
käyttöliittymäratkaisut

CISCO
Verkkotuotteet,
verkonvalvonta ja tietoturva

Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

Tuotekehityksen mittaukset

Suunnittelemme ja valmistamme mittausjärjestelmiä tuotekehityksen tarpeisiin. Määrittelemme, mitä antureita, mittauslaitteita ja ohjelmistoja järjestelmään tarvitaan ja miten mittaus tullaan suorittamaan. Toimitamme järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

Testaus ja laadunvalvonta

Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmiä tuotteiden laadunvarmistukseen. Tuotteiden testaaminen takaa niiden korkean laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden. Automaattisella tuotetestauksella varmistetaan nopea ja tehokas tuotanto.

Mittaus- ja testausratkaisut laitenäyttelyssä:

Automaattinen
sähköturvallisuustesteri

ESD-testeri
henkilösuojauksen valvontaan

Anturit tutkimukseen,
tuotekehitykseen ja kunnonvalvontaan

Mittausjärjestelmät ja
IoT-tiedonkeruulaitteet

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.