Skip to content
hero-picture@2x

Täsmäratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme taata, että saat tarpeisiisi parhaan mahdollisen järjestelmän, johon olet tyytyväinen koko sen elinkaaren ajan. Tähän kiteytyy myös tunnuksemme:

Elkome - Exactly

 

26.-28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Tervetuloa Alihankinta 2023 -messuille osastollemme A1338. Nähdään messuilla!

Asiantuntemusta ja lisäarvoa laitehankintoihin

Teollisuuden tietotekniikka

Tutustu ratkaisuihimme
Yksilölliset kokonaisratkaisut tuotetestaukseen

Testausjärjestelmät

Tutustu ratkaisuihimme

Tehokkuus on tekniikkalaji

Tuotannon kasvattaminen ja toiminnan tehostaminen ei onnistu vain resursseja lisäämällä. Tehokkuus on tekniikkalaji, jossa huomioidaan energiatehokkuus ja ympäristömme kestävä kehitys. Haluamme omalla toiminnallamme ja teknologisilla ratkaisuillamme olla kestävän kehityksen esikuva. Yhdessä asiakkaittemme kanssa suunnittelemme ja rakennamme pitkälle tulevaisuuteen kantavia ratkaisuja puhtaamman, turvallisemman ja kestävämmän elinympäristömme hyväksi.

Kokemusta ei korvaa mikään

Elkomella on yli neljän vuosikymmenen kokemus teollisuuden tietotekniikan sekä tuotetestauksen ja laadunvarmistuksen järjestelmätarpeista teollisuuden eri toimialoilla. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja järjestelmiä, joista osoituksena on suuri tyytyväisten referenssiasiakkaiden määrä. Panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen, jotta myös tulevaisuudessa voimme olla suunnannäyttäjä teollisuuden järjestelmätoimittajien kärjessä.

Raudan merkitys korostuu entisestään

Edustamme maailmalla tunnettujen ja arvostettujen valmistajien tuotteita. Globaalien teknologiayritysten mittavat resurssit tarjoavat asiakkaillemme laajan valikoiman korkealuokkaisia tuotteita, innovatiivisia järjestelmäratkaisuja sekä asiantuntemusta uusien teknologioiden hyödyntämisessä teollisuuden järjestelmissä. Luottotoimittajanasi varmistamme, että saat täyden hyödyn valmistajien teknologisista kilpailueduista aina kustannustehokkaaseen hintaan. 

Osana teknologian huippujoukkoa

Taustalla Addtech-yhtiöiden vahva tuki

Addtech AB on Tukholman pörssissä noteerattu teknologiakonserni, johon kuuluu 140 yritystä ja 3500 työntekijää 20 eri maassa. Konsernin liikevaihto on yli 1 Mrd euroa. Addtechin visio on olla Pohjois-Euroopan johtava arvoa luova teknisen kaupan konserni. Addtech tarjoaa korkeateknologisia tuotteita ja ratkaisuja valmistavan teollisuuden ja infrastruktuurin tarpeisiin. Suomessa Addtechilla on Elkomen lisäksi yli 20 yritystä. Elkome täydentää tuotteillaan ja ratkaisuillaan Addtechin automaatioliiketoimintaa.