Skip to content

Teollisuuden tietotekniikka

Toimitamme tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden vaativiin järjestelmiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa sekä ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta vaativissa sovelluksissa. Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme taata, että saat tarpeisiisi parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun, johon olet tyytyväinen koko tuotteen ja järjestelmän elinkaaren ajan. Elkome on luottotoimittajasi teollisuuden tietotekniikan ratkaisuille.

Tietotekniikka teollisuuden vaativissa käyttöolosuhteissa

Tietotekniikalta vaaditaan kestävyyttä teollisuuden haastavissa olosuhteissa. Toimintavarmuus ja luotettavuus on ehdoton edellytys tuotannonohjauksen ja automaation kriittisissä sovelluksissa. Autamme asiakkaitamme valitsemaan kestävyydeltään oikeat laiteratkaisut kulloiseenkin tarpeeseen. Asiantuntemukseen ja kokemukseen pohjautuvilla valinnoilla takaamme, että tuotteet kestävät suunnitellun mukaisesti ja täyttävät luotettavuudellaan käyttäjän odotukset.

Standardit ja toimialakohtaiset erityisvaatimukset

Useilla toimialoilla vaaditaan erikoishyväksyntöjä ja standardeja järjestelmissä käytettävälle tietotekniikalle. Tyypillisiä esimerkkejä ovat sähköverkkojärjestelmät, rautatie- ja laivasovellukset, räjähdysvaaralliset Atex-alueet, elektroniikkateollisuuden puhdastilat sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden hygieniavaatimukset. Tunnemme eri toimialojen standardit ja määräykset. Osaamme ehdottaa tuotteita, jotka täyttävät järjestelmien toiminnallisuus-, kestävyys- ja turvallisuusvaatimukset.

Erikoissovelluksiin suunnitellut järjestelmäratkaisut

Teollisuustietokoneet on kehitetty nykyään entistä enemmän sovelluskohtaisiin erikoistarpeisiin. Tyypillisiä esimerkkejä ovat IoT Edge -tietokoneet tiedonkeruussa sekä AI Edge -tietokoneet tekoäly- ja koneoppimisen järjestelmissä. Lisäksi toimitamme erikoispalvelimia GPU-laskentaan ja 3D-mallinnukseen. Monissa teollisuuden järjestelmissä laitteistoilta vaaditaan äärimmäistä suorituskykyä ja optimoituja komponenttivalintoja sovelluksen toiminnallisuuden varmistamiseksi.

Maailmalla tunnetut ja arvostetut edustuksemme

Teollisuustietokoneet, erikoispalvelimet

Teollisuustietokoneemme on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa sekä tarjoamaan ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta vaativissakin sovelluksissa. Teollisuustietokoneiden ja komponenttien pitkä elinkaari varmistaa varaosasaatavuuden sekä järjestelmissä käytettyjen laitteiden vakioinnin ilman mallimuutoksia vuosiksi eteenpäin. 

Kosketusnäytöt ja käyttöliittymät

Useilla toimialoilla vaaditaan erikoishyväksyntöjä ja standardeja järjestelmissä käytettävälle tietotekniikalle. Tyypillisiä esimerkkejä ovat sähköverkkojärjestelmät, rautatie- ja laivasovellukset sekä räjähdysvaaralliset Atex-alueet, puhdastilat sekä erityiset hygieniavaatimukset.  Osaamme ehdottaa tuotteita, jotka täyttävät järjestelmien toiminnallisuus-, kestävyys- ja turvallisuusvaatimukset.

Verkkolaitteet ja etäyhteydet

Toimitamme verkkolaitteita ja reitittimiä tehdasverkkojen ja automaatiojärjestelmien toteutukseen. Mahdollistamme tietoturvalliset etäyhteydet tuotannon laitteisiin ja prosesseihin. Edustamistamme Teollisuus-Ethernet-kytkimistä, mobiilireitittimistä ja kenttäväylämuuntimista löytyy ratkaisu kaikkiin teollisuuden kommunikointi- ja tiedonsiirtotarpeisiin.

Ajoneuvotietokoneet, käsipäätteet, tabletit

Toimitamme ajoneuvotietokoneita ja kannettavia laiteratkaisuja tuotannon, logistiikan ja varastonhallinnan tarpeisiin. Kestävät ja ergonomiset tuotteemme mahdollistavat keskeytyksettömän työskentelyn kaikissa olosuhteissa. Investointi laadukkaisiin työkaluihin maksaa itsensä takaisin työn tehostumisen sekä laitteiden helpon ylläpidon myötä.

Ratkaisumme teollisuuden eri toimialoille

Luotettavuutta ja toimintavarmuutta

Toimitamme tietotekniikan laiteratkaisuja valmistavan teollisuuden ja infrastruktuurin vaativiin tarpeisiin. Otamme täyden vastuun kriittisten laitteiden toimivuudesta ja käytettävyydestä. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme kattavat palvelut laitteiden hankintaan, ylläpitoon ja huoltoon koko elinkaaren ajan tarpeittesi mukaan. Etävalvonnan ja huollon ansiosta sinun ei asiakkaanamme tarvitse huolehtia laitteiden toiminnasta, vaan huolehdimme kaikesta ylläpidosta puolestasi. Meiltä saat yksilöllisen palvelupaketin halutessasi kiinteällä kuukausihinnalla.

Ratkaisumme kone- ja laitevalmistajille

Lisäarvoa tuotteiden valmistusketjuun

Toimitamme teollisuustietokoneita, verkkolaitteita ja etäyhteysratkaisuja osaksi kone- ja laitevalmistajien omia tuotteita ja järjestelmiä. Laaja tuotevalikoima ja kattavat lisäarvopalvelumme varmistavat, että asiakkaanamme saat yksilöllisen täsmäratkaisun laitetarpeisiisi. Tuotteiden hankintaan, varastointiin, valmistukseen ja logistiikkaan liittyvillä palveluilla haluamme varmistaa, että olemme lisäarvoa tuottava palanen arvotuotantoketjussasi.