Skip to content


Gantner_logo_white_transp

Tarkkuus - Nopeus - Luotettavuus

Gantner Instruments on maailman johtava korkean tarkkuuden mittaus- ja ohjausjärjestelmien kehittäjä. Gantner Instruments tarjoaa innovatiivisia, huippuluokan tiedonkeruuratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin mittaus- ja testaussovellusten vaatimukset.

 

Mittaus- ja testausjärjestelmät tutkimukseen ja tuotekehitykseen

Gantner Instruments suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia mittauslaitteita tutkimuksen, tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen järjestelmätarpeisiin. Tuotteet tunnetaan erityisesti nopeudesta, tarkkuudesta ja äärimmäisestä luotettavuudesta vaativissa mittaus- ja testaussovelluksissa.

Elkome edustaa Suomessa Gantnerin mittauslaitteita ja toimii paikallisena järjestelmäsuunnittelijana ja -integraattorina. Olemme toteuttaneet Gantnerin tuotteilla satoja mittaus- ja testausjärjestelmiä teollisuuden eri tarpeisiin.

Gantner-system-overview

Gantnerin tuotevalikoima Elkomen verkkokaupassa

Mittaus - Analysointi - visualisointi

Gantner GI.bench

GI.bench on huippuluokan mittaus- ja tiedonkeruuohjelmisto, joka yhdistää järjestelmän asennuksen ja määrityksen sekä useiden mittaustietojen tallentamisen ja seurannan yhdellä helppokäyttöisellä ja monipuolisella sovelluksella. GI.bench mahdollistaa mittaus- ja testausjärjestelmäsi konfiguroinnin, suorittamisen ja analysoinnin lennossa, antaen pääsyn korkealaatuiseen mittaustietoon missä tahansa.

GI.bench

Pilvipohjainen hallinta ja tiedon jakaminen

Gantner GI.cloud

GI.cloud on pilvipohjainen mittaus-, analysointi- ja visualisointijärjestelmä, joka mahdollistaa keskitetyn tiedonkeruun eri Gantnerin hajautetuista tiedonkeruujärjestelmistä. GI.cloud tarjoaa huippuluokan analysointi- ja visualisointityökalut mittaustietojen esittämiseen ja visualisointiin. Järjestelmä tarjoaa myös API-rajapinnan mittaustietojen hyödyntämiseksi eri sovelluksissa ja järjestelmissä.

GI.cloud_drawing