Skip to content

Luotettava teollisuuden järjestelmätoimittaja

Elkome on vuonna 1986 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa sekä parantaneet valmistamiensa tuotteiden tehokkuutta, laatua ja turvallisuutta. Pitkän historiamme aikana olemme palvelleet tuhansia asiakkaita.

OSANA TEKNOLOGIAN HUIPPUJOUKKOA

Taustalla Addtech-yhtiöiden vahva tuki

Addtech AB on Tukholman pörssissä noteerattu teknologiakonserni, johon kuuluu 140 yritystä ja 3500 työntekijää 20 eri maassa. Konsernin liikevaihto on yli 1 Mrd euroa. Addtechin visio on olla Pohjois-Euroopan johtava arvoa luova teknisen kaupan konserni. Addtech tarjoaa korkeateknologisia tuotteita ja ratkaisuja valmistavan teollisuuden ja infrastruktuurin tarpeisiin. Suomessa Addtechilla on Elkomen lisäksi yli 20 yritystä. Elkome täydentää tuotteillaan ja ratkaisuillaan Addtechin automaatioliiketoimintaa.

Tiimityöllä menestykseen

Kehitetään ja kehitytään yhdessä tekemällä

Elkome panostaa henkilökuntansa työhyvinvointiin sekä työssä kehittymiseen. Kestävän menestyksemme perusta ovat motivoituneet ja työssään jaksavat työntekijät.

Meillä Elkomella on yhdessä tekemisen meininki. Työt sujuvat toimivilla työkaluilla. Yrityksen työhyvinvointiin tekemien panostusten ja henkilökunnan arvostuksen myötä yhteishenki ja työilmapiiri on kannustava. 
- Auli Pietikäinen, logistiikkapäällikkö

Vastuumme tulevaisuudesta

Kestävä kehitys arvona

Kestävä kehitys arvona ohjaa kaikkea toimintaamme kehittäessämme liiketoimintaa ympäristövastuullisesti ja tarjotessamme asiakkaillemme pitkälle tulevaisuuteen arvoa tuottavia ratkaisuja. Panostamme työhyvinvointiin ja asiantuntijuuteen tehdäksemme yrityksestämme viihtyisän, motivoivan ja halutun työnantajan kilpailijoihimme verrattuna. Korkea asiakastyytyväisyys sekä yrityksen tulos ja menestys perustuu kestävän kehityksen ja eettisten sääntöjemme noudattamiseen. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme positiiviseen muutokseen seuraamalla eettisiä sääntöjämme:
Eettiset säännöt (PDF)
Eettiset säännöt toimittajille (PDF)
Ilmiantokanava (Whistleblowing Service)

ISO9001-laatujärjestelmä

Asiakaslähtöisesti ja laatuun panostaen

Bureau Veritas on myöntänyt Elkomelle ISO9001-laatujärjestelmäsertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa, että laadunhallintajärjestelmämme täyttää todistetusti laatujärjestelmästandardin vaatimukset ja osoittaa yrityksemme toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

BVCER_SansQR-ISO 9001