Skip to content

Palvelut

Asiakastyytyväisyyden perusta on tinkimätön asiakaspalvelun laatu ja yksilöllisesti toteutetut lisäarvopalvelut koko tuotteen tai järjestelmän elinkaaren ajan. Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Haluamme tarjota optimaalisia tuote- ja palvelukokonaisuuksia niin tietotekniikan kuin tuotetestauksen ja laadunvarmistuksen yksilöllisiin järjestelmätarpeisiin.

Järjestelmäsuunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kun valmista ratkaisua ei löydy, suunnittelemme sen tarvittaessa alusta alkaen. Tuotteen suunnittelu ei aina ole mittava tuotekehitysprojekti, vaan tarvetta vastaavan ratkaisun pystyy suunnittelemaan joskus yllättävänkin helposti. Järjestelmät koostuvat useista tuotteista, joiden pitää toimia yhdessä halutulla tavalla. Järjestelmän toiminnallisuuden lisäksi kokonaisuus vaatii ymmärrystä myös mekaanisista ja sähköisistä ratkaisuista. Järjestelmän toiminnallisuus ja älykkyys mahdollistetaan osaavalla ohjelmistosuunnittelulla. Olemme toteuttaneet satoja järjestelmäprojekteja liittyen teollisuuden tietotekniikkaan sekä tuotannon ja laadunvarmistuksen tarpeisiin.

Kokoonpano ja valmistus

Osana asiakkaamme arvotuotantoketjua

Teemme sähkömekaanista kokoonpanoa ja valmistusta asiakkaan tarpeiden mukaan pienistä ohjauskoteloista tai laitekonfiguroinneista vaativiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Otamme kokonaisvastuun osien hankintaan, logistiikkaan ja varastointiin liittyvistä asioista, jolloin sinun asiakkaana ei tarvitse huolehtia komponenttien saatavuuksista, toimitusajoista tai valmistuskapasiteetista. Valmis tuote tai järjestelmä toimitetaan sinulle kustannustehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Alihankintapalvelumme mahdollistavat asiakkaan omien resurssiensa tehokkaamman kohdentamisen omaan tuotantoon ja toimintaan.

Asennukset ja käyttöönotto

Viimeistelty kokonaisuus kruunaa lopputuloksen

Haluamme toimittaa järjestelmät asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella ja ottaa kokonaisvastuun toimituksen onnistumisesta. Kokonaistoimitus on asiakkaalle turvallinen ja helppo valinta. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia laitteistojen asennuksista, aikatauluista tai tarvittavista resursseista, vaan tilaamasi järjestelmä toimitetaan sinulle valmiiksi asennettuna ja toimintakuntoon konfiguroituna sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat asennustöiden korkeasta laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta. Olemme toteuttaneet satoja asennuksia ja käyttöönottoja ympäri maailman.

Ohjelmistokehitys

Yksilöllinen tarve vaatii yksilöllisen ratkaisun

Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaiden yksilöllisiin tuotetestauksen, laadunvarmistuksen ja tuotannon tehostamisen tarpeisiin. Onnistuneen ohjelmistoprojektin tuloksena saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun kustannustehokkaasti ja suunnitellussa projektiaikataulussa. Huolehdimme myös toteutetun järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä tulevaisuuden tarpeitasi varten. Jos etsit apua räätälöidyn sovelluksen suunnitteluun ja ohjelmointiin, Elkome on kumppanisi ohjelmistoprojektin toteutuksessa. 

Tuki ja ylläpito

Nopea apu ongelmatilanteissa

Haluamme, että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen tai tekemääsi järjestelmäinvestointiin. Autamme sinua teknisissä ongelmissa ja käytön haasteissa. Teknisen tuen peruspalveluna tarjoamme takuuaikana sähköpostin tai puhelimen välityksellä tehtävää neuvontaa. Lisäpalveluna tarjoamme RemoteHelp-etätukea sekä SiteCare-palveluamme paikan päällä. Kaikille Elkomen myymille tuotteille ja järjestelmille on saatavana takuulaajennuksia, jotka tarkoittavat takuuajan pidentämistä ja takuuehtoihin liitettäviä yksilöllisiä lisäarvopalveluita, kuten varalaitepalvelun.

Laitehuolto ja kalibrointipalvelut

Mukana koko järjestelmän elinkaaren ajan

Tarjoamme huoltopalveluita kaikille myymillemme tuotteille ja järjestelmille. Haluamme varmistaa, että laitteesi pysyy käyttökuntoisena pitkään ja olet tyytyväinen tekemääsi hankintaan. Mikäli tietokoneesi tai mittauslaitteesi kaipaa huoltoa, voit kääntyä aina puoleemme. Otamme vastuun laitteesi nopeasta ja täsmällisestä huollosta. Mikäli laitetta ei voida korjata omassa huoltopisteessämme, toimitamme sen valmistajalle vaativampaa korjausta varten. Vastaamme myös myymiemme antureiden ja mittauslaitteiden kalibroinnista standardien ja vaatimusten mukaisesti.