Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala » Terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut
    Elkome - Ratkaisut terveydenhuoltoon

    Terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut

    Elkome toimittaa tietotekniikan erikoisratkaisuja terveydenhuoltoon sekä lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Ilmoittautumispäätteillä ja infonäytöillä tehostetaan asiakasvirtojen ohjausta sekä parannetaan asiakaspalvelua. Medical-hyväksytyt tietokoneet on tarkoitettu käytettäväksi potilasalueella terveydenhuollon sovelluksissa ja järjestelmissä.

    Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteet

    Elkome suunnittelee ja valmistaa ilmoittautumispäätteitä terveydenhuollon asiakasohjaukseen. Ratkaisujemme avulla digitalisoidaan toimintoja, tehostetaan asiakaspalveluresurssien käyttöä sekä ennen kaikkea parannetaan asiakastyytyväisyyttä. Toimitamme ilmoittautumispäätteitä suoraan sairaanhoitopiireille ja yksityisille terveysasemille sekä projektitoimituksina yhteistyössä terveydenhuollon järjestelmätoimittajien kautta.

    Elkome - Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteet
    Infonäytöt ja sisällönhallinta

    Infonäytöt opastukseen ja tiedottamiseen

    Elkome toimittaa infonäyttöjärjestelmiä opastukseen ja tiedottamiseen. Terveydenhuollossa ja muissa julkisissa palveluissa on tärkeää, miten suuria ihmismääriä opastetaan, ja miten heille tiedotetaan tehokkaasti eri asioista. Infonäyttöjen avulla tiedon jakaminen eri kohteissa onnistuu helposti ja tehokkaasti. Infonäyttöjä käytetään niin sisätiloissa kuin ulkona.

    Medical-hyväksytyt tietokoneet ja näytöt

    Elkome toimittaa Medical-hyväksyttyjä tietokoneita ja näyttöjä terveydenhuoltoon sekä lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Medical-tietokoneita pitää käyttää sovelluksissa ja järjestelmissä, joissa laitteet ovat sijoitettuna potilasalueelle. Edustamme maailman johtavien valmistajien tuotteita ja vastaamme laitteiden toimituksista, asennuksista, huollosta ja ylläpidosta.

    Medical-hyväksytyt tietokoneet ja näytöt

    Tutustu laajaan tuotevalikoimaan Elkomen verkkokaupassa!

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.