Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala » Tiedottaminen ja opastus

    Tiedottaminen ja opastus

    Elkome toimittaa infojärjestelmiä opastukseen ja tiedottamiseen. Järjestelmiä käytetään julkisen liikenteen asemilla ja pysäkeillä, terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa sekä paikoissa, joissa tietoa pitää helposti ja nopeasti jakaa suurille ihmismäärille.

    Infonäytöt ja sisällönhallinta

    Toimivan infrastruktuurin kannalta on tärkeää, että julkisissa kohteissa suuria ihmismääriä opastetaan toimimaan ja heille tiedotetaan tehokkaasti eri asioista. Infonäyttöjen avulla opastus ja tiedottaminen onnistuu helposti ja tehokkaasti. Infonäyttöjä näkyy nykyään kaikkialla niin sisätiloissa kuin ulkokäytössä. Suomessa vaativat ympäristöolosuhteet asettavat haasteita, joihin Elkomen infojärjestelmät tarjoavat ratkaisun.

    Infokioskit ja itsepalveluautomaatit

    Elkome suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä ja toiminnallisuuksiltaan monipuolisia itsepalveluautomaatteja asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Modulaarisuuden ansiosta laitteiden muokkaus uusiin käyttötarpeisiin on helppoa. Vakioitu mekaniikka tuo säästöjä valmistuskustannuksiin. Itsepalvelupäätteissä käyttökokemus on erittäin tärkeää: jos laite ei toimi kunnolla, on koko tuotteen idea käyttötarkoituksessa pilalla.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.