Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Videoseinä nopeuttaa reagointia ongelmatilanteisiin

    Videoseinä nopeuttaa reagointia ongelmatilanteisiin

    Elkome toimitti videoseinäjärjestelmän Joensuun Vedelle osana automaatio- ja valvomojärjestelmän modernisointia. Uuden videoseinän ansiosta vesijohtoverkoston havainnollisuus on parantunut ja reagointi ongelmatilanteissa on nopeutunut merkittävästi.

    Reaaliaikainen tilannekuva vesijohtoverkoston toiminnasta

    Osana automaatiojärjestelmän päivitystä Joensuun Vesi halusi parantaa havaintokykyä vesijohtoverkoston toiminnasta ja nopeuttaa reagointikykyä ongelmatilanteisiin. Uuteen valvomoon haluttiin havainnollinen videoseinä, jossa tärkeimmät tiedot eri järjestelmistä on esitetty reaaliaikaisesti ilman, että niitä pitäisi etsiä ja osata katsoa oikeista paikoista.
    - Videoseinä toimii erinomaisena apuna tarkasteltaessa laajaa vesijohtoverkostoa. Suurelle viiden näytön kuvapinta-alalle pystytään levittämään koko verkostokartta ja zoomaamaan siinä pieniin tarkkoihin yksityiskohtiin, kertoo Joensuun Veden tuotantopäällikkö Sami Nygren.

    Videoseinän karttanäytölle tietoa eri järjestelmistä

    Videoseinän karttanäytölle on lisätty tietoa eri järjestelmistä. Vesijohtoverkostoon liittyvien mittausten, kuten virtaussuuntien, vesianalyysien ja alueellisten pumppausmäärien lisäksi videoseinälle halutaan lisätä myös energiamittauksia. Näiden lisäksi karttanäytöllä nähdään myös kalustoon liikkeet ja reaaliaikainen sijainti.
    - Ongelmatilanteissa näemme heti, missä lähin huoltoauto on liikenteessä, ja pystymme lähettämään sen tarkastus- ja korjauskäynnille aiempaa nopeammin. Vesijohtoverkosto on levittäytynyt yli 100 km alueelle, joten säästöjä syntyy, kun huoltokäynnille ei tarvitse ajaa seuraavana päivänä uudelleen, kertoo Nygren videoseinällä saaduista konkreettisista hyödyistä.

    Laadukasta vettä Joensuun ja sopimuskuntien alueelle

    Joensuun Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka vastaa vesihuollosta ja muista toimialaan liittyvistä palveluista Joensuun lisäksi sopimuksen tehneiden naapurikuntien ja vesiosuuskuntien alueella. Joensuun Vesi huolehtii noin 70 000 joensuulaisen vesihuollosta. Yli kuntarajojen toimiva vedenjakelun automaatiojärjestelmä kattaa 14 pohjavedenottamoa, 10 vesisäiliötä ja 10 käsittelylaitoksesta. Vesijohtoverkoston laajuus on noin 970 km ja viemäriverkoston noin 1 000 km.

    Joensuun Vesi referenssi - Videoseinä nopeuttaa reagointia ongelmatilanteisiin

    "Videoseinä toimii erinomaisena apuna tarkasteltaessa laajaa vesijohtoverkostoa. Suurelle viiden näytön kuvapinta-alalle pystytään levittämään koko verkostokartta ja zoomaamaan siinä pieniin tarkkoihin yksityiskohtiin."
    - tuotantopäällikkö Sami Nygren,
    Joensuun Vesi

    Joensuun Vesi referenssi - Videoseinä nopeuttaa reagointia ongelmatilanteisiin

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.