Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » KVM-järjestelmät
    KVM

    KVM-järjestelmät

    KVM-kytkimien avulla yhdeltä työpisteeltä voidaan ohjata useampaa tietokonetta ja järjestelmää pitkänkin matkan etäisyydeltä. KVM-kytkimet auttavat pitämään operaattoreiden työpisteet siisteinä ja tehostavat näin työskentelyä.

    KVM-kytkimet teollisuuteen

    Nykyaikaista tuotantolaitosta ohjataan usean eri valvomo- ja automaatiojärjestelmän avulla. Lisäksi päivittäisessä toiminnassa käytetään muita tietojärjestelmiä esimerkiksi tuotannonohjaukseen ja turvallisuuden valvontaan. Eri järjestelmiä ohjaavat tietokoneet halutaan asentaa erilliseen palvelinhuoneeseen ja työpöydille vain yksi näppäimistö ja hiiri kaikkien eri järjestelmien käyttöön ja hallintaan. Operaattorit haluavat saada omalta työpisteeltään yhteyden tarpeen mukaan kaikkiin järjestelmiin.

    G&D KVM Solutions
    KVM Extender

    KVM-extenderit

    KVM Extender -laitteilla näyttö, näppäimistö ja hiiri voidaan viedä CAT-kaapelilla jopa 100 metrin päähän tietokoneesta. IP-pohjaisella KVM Extenderillä signaalien siirto onnistuu lähiverkossa ja VPN-yhteyksillä.

    KVM Switch

    KVM-kytkimet

    KVM-kytkimillä ohjataan useampaa tietokonetta yhdellä näyttö-hiiri-näppäimistö-yhdistelmällä. Tämä auttaa pitämään operaattoreiden työpisteet siisteinä ja tehostaa työskentelyä.

    KVM Matrix

    KVM-matriisit

    KVM Matrix -laitteilla useita tietokoneita ohjataan ristiin usealta eri työpisteeltä. Hallintaohjelmistolla rajataan käyttäjäoikeuksia sekä vaihdetaan ohjaus toiseen tietokoneeseen.

    Edistyksellisiä ominaisuuksia toiminnan tehostamiseen.

    Useiden eri järjestelmien ristiinohjaus

    KVM Matrix on monipuolisin ja edistyksellisin KVM-ratkaisu, jolla valvomon eri operointipisteistä pystytään ottamaan mikä tahansa SCADA- tai muu järjestelmä hallintaan. Käyttöoikeudet eri järjestelmiin määritellään hallintaohjelmistolla, jolloin operaattorit voivat miltä tahansa työpisteeltä kirjautua ohjaamaan mitä tahansa järjestelmää. KVM Matrix koostuu järjestelmää ohjaavasta Central Module -keskusyksiköstä, operointipisteen Console Module -päätelaitteesta sekä SCADA-tietokoneeseen tai muuhun kuvalähteeseen kytkettävästä Computer Module -lähetinyksiköstä.

    Ohjauksen vaihto järjestelmästä toiseen

    Cross Display Switching -teknologia mahdollistaa usean tietokoneen samanaikaisen käytön yhdellä näppäimistöllä ja hiirellä. Siirtämällä hiiri näytöltä toiselle, vaihtuu ohjaus automaattisesti kyseiseen järjestelmään. Cross Display Switching on lisäominaisuus KVM-Martix -järjestelmään, joka tehostaa entisestään työskentelyä usean SCADA-järjestelmän valvomossa. Cross Display Switching -ominaisuuden saa myös paikallisesti työpisteelle käyttämällä TradeSwitch-kytkimiä.

    Sertifioidut KVM-ratkaisut teollisuuden eri toimialoille.

    Merenkulku

    Lennonjohto

    Energiantuotanto

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.