Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » LED-näyttöseinät
    LED screen

    LED-näyttöseinät

    LED-näytöillä pystytään luomaan suurikokoisia visuaalisesti näyttäviä videoseiniä. LED-näytön valovoima ja kirkkaus tulee edukseen ulko-olosuhteissa sekä suurissa tiloissa. LED-näyttöseinämme perustuvat maailman suurimman LED-näyttövalmistajan ratkaisuihin.

    LED-tekniikkaan perustuva näyttöseinä

    LED-tekniikkaan perustuva näyttöseinä soveltuu erityisesti suuriin tiloihin, joissa näyttöä katsotaan riittävältä etäisyydeltä, eikä pienet yksityiskohdat tarvitse erottua tarkasti. LED-näytöillä saadaan visualisuutta ja huomioarvoa mainontaan ja tapahtumien järjestämiseen. LED-näytöt soveltuvat kirkkautensa ja kestävyytensä ansiosta myös ulkokäyttöön.

    LED-näyttö kestää hyvin jatkuva-aikaista 24/7 käyttöä. LED on pitkäikäinen ja säilyttää hyvin valovoimansa. LED-näyttöseinä on myös helppo huoltaa ja ylläpitää modulaarisuutensa ansiosta. LED-seinä koostuu pienemmistä LED-paneeleista, jotka pystytään tarvittaessa vaihtamaan. Joissain tapauksissa myös yksittäinen vioittunut LED on helppo vaihtaa.

    Unilumin LED display
    Video Wall Controller

    Kontrolleri LED-näyttöseinän ohjaukseen

    LED-näyttöseinän ohjaukseen tarvitaan erillinen kontrolleri, joka ottaa kuvasignaalin vastaan ja välittää sen LED-seinälle. Tyypillisesti kontrolleri pystyy käsittelemään vain yhtä kuvalähdettä.

    Edistyksellisemmissä sovelluksissa LED-seinän ohjaukseen tarvitaan erillinen videoseinäpalvelin, joka pystyy vastaanottamaan useita ulkoisia analogisia tai digitaalisia kuvalähteitä ja muodostamaan niitä halutunlaisia layout-pohjia. Videoseinäpalvelin pystyy esittämään LED-seinällä myös HTML5 ja IP Stream -kuvamateriaalia.

    Ennennäkemätön visuaalisuus uusimmalla LED-näyttötekniikalla!

    Unilumin - London AVIVA Center

    Luentosalit ja auditoriot

    Katso referenssivideo

    Unilumin - Uslim2 Tokyo BMW Autoshow 2016

    Messut ja näyttelytilat

    Katso referenssivideo

    Unilumin - Ufix12,Dominica,2012

    Kauppa ja ulkomainonta

    Unilumin - Ufix3, 7sqm,SVTV2 TV Station,Stockholm Sweden

    TV-studiot ja lähettämöt

    Katso referenssivideo

    Unilumin - Utile3

    Stadionit ja esiintymislavat

    Unilumin - UTV2.5 73sqm, Command center in Datong, Shanxi,2013

    Teollisuuden valvomot

    Katso referenssivideo

    Tuotevalikoima maailman johtavalta LED-näyttövalmistajalta!

    Unilumin Smart LED TV

    Smart LED TV

    Unilumin LED Panel

    LED-näyttöpaneelit

    Unilumin - Johtava LED-näyttövalmistaja

    Unilumin on maailman johtava LED-tekniikkaan perustuvien videoseinien ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on maailman suurin, liki 400 000 neliömetrin LED-näyttötehdas Kiinassa ja henkilökuntaa yli 5000. Uniluminilla on maailmanlaajuinen palvelu- ja tukiverkosto yli 100 maassa. Elkome toimii Suomessa Uniluminin virallisena maahantuojana ja LED-näyttöjärjestelmien toimittajana.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.