Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Secomea – Etäyhteys- ja IoT-järjestelmä
    Secomea

    Secomea – Etäyhteys- ja IoT-järjestelmä

    Secomea-järjestelmällä luodaan ja hallitaan etäyhteyksiä sekä kerätään tietoa suljetussa tehdasverkossa olevilta tuotantokoneilta ja automaatiojärjestelmiltä. Secomea on perinteiseen VPN-yhteyteen ja muihin etäyhteysratkaisuihin nähden huomattavasti monipuolisempi ja turvallisempi.

    Tietoturvallinen etäyhteys tuotantoon

    Secomea ei ole ainoastaan reititinlaite etäyhteyksien muodostamiseen, vaan kokonainen järjestelmä etäkohteiden ja etäkäyttäjien keskitettyyn hallintaan. Järjestelmän ydin on GateManager-hallintaportaali, jossa määritellään sallitut yhteydet kohteessa oleviin järjestelmiin protokolla- ja laitetasolla. Keskeinen ominaisuus on pääsynhallinta henkilöittäin ja ryhmittäin. Järjestelmä tallentaa tiedot kaikista muodostetuista etäyhteyksistä – Kuka, mihin, miten ja milloin?

    Secomea etäyhteys
    Secomea Data Collection Module DCM

    IoT-tiedonkeruu automaatiojärjestelmästä

    Secomea DCM (Data Collection Module) kerää tietoa Modbus TCP- ja OPC UA -pohjaisilta laitteilta ja siirtää tiedot IoT-pilvipalveluun. Secomean GateManager-hallintapalvelun avulla SiteManager-laitteeseen päivitetään uusi Firmware, minkä jälkeen uusi ominaisuus on käytössä kaikissa vanhoissakin laitteissa ilmaiseksi.

    Secomea LinkManager

    LinkManager on etäkäyttäjän työasemalle asennettava etäyhteysohjelmisto. LinkManagerin avulla etäkäyttäjä ottaa yhteyden laitteisiin, jotka ovat hänelle sallittuja. Kullekin käyttäjälle voidaan määritellä oikeudet laitteen ja yhteystavan tarkkuudella. Etäkäyttäjän tunnistautuminen tapahtuu tietoturvallisesti käyttäjäkohtaisen sertifikaattitiedoston ja salasanan avulla.

    Secomea GateManager

    GateManager on etäyhteyksien ja IoT-tiedonkeruun hallintaan ja ylläpitoon tarkoitettu hallintaportaali. GateManagerissa määritellään keskitetysti kaikki etäkohteet sekä luodaan ja hallitaan etäkäyttäjäjiä. Portaaliin tallentuu myös loki muodostetuista yhteyksistä ja yhteydenottotavoista. GateManageria voidaan käyttää tietoturvallisena ja huolettomana pilvipalveluna tai se voidaan asentaa asiakkaan omalle palvelimelle.

    Secomea SiteManager

    SiteManager on etäkohteeseen asennettava reititinlaite. Etäyhteys kohteeseen on mahdollista 4G-mobiiliverkon tai kiinteän Internet-yhteyden kautta. SiteManageriin määriteltävät Agentit määrittävät kohteessa olevan laitteen ja yhteystavan, johon etäyhteys on tarkoitus ottaa. Agenttien avulla etäyhteydet pystytään sallimaan vain haluttuihin laitteisiin, eikä koko tehdasverkkoa avata etäkäyttäjälle.

    Etäyhteys tuo kustannussäästöjä laitteiden ja järjestelmien
    käyttöönottoon, huoltoon ja ylläpitoon.

    Tehtaanomistajien näkökulma

    Uskallatko tehtaanomistajana sallia laitetoimittajalle etähuoltoyhteyksiä? Miten varmistat, että kukaan muu ei ota yhteyttä tuotantoon? Tiedätkö, miten rajoitan etäkäyttäjältä pääsyn muuhun tehdasverkkoon? Nämä ovat varmasti kysymyksiä, jotka heräävät mieleen etäyhteyksiä luotaessa. Secomealla on valmis ratkaisu kaikkiin kysymyksiisi.

    Laitevalmistajien näkökulma

    Etäyhteys- ja IoT-tiedonkeruuratkaisujen avulla kone- ja laitevalmistajat pystyvät tarjoamaan lisäarvopalveluita omille asiakkailleen. Etäyhteys tuo kustannussäästöjä laitteiden ja järjestelmien käyttöönottoon, huoltoon ja ylläpitoon. Secomea on valmis järjestelmä huolto- ja ylläpitopalveluiden toteutukseen.

    Edullinen ja selkeä hinnoittelu:
    Maksat vain laitteista ja yhtäaikaisista käyttäjistä - Ei kuukausi- tai ylläpitomaksuja!

    Näin pääset alkuun: Tilaa starttipaketti

     

    Starter1539-4G

    Starttipaketti SM1539/4G-Global
    kone- ja laitevalmistajille

    • SiteManager 1539/4G -etäyhteysreititin
     (10 agentin versio)
    • GateManager-hallintaportaalin avaus
    • LinkManager-etäkäyttäjälisenssi (1 kpl)
    • LinkManager Mobile -lisenssi (1 kpl)
    • 30 min käyttöönotto-opastus Skypellä
    SiteManager

    Starttipaketti SM3529-LAN
    tehtaanomistajille

    • SiteManager 3529/LAN -etäyhteysreititin
     (100 agentin versio)
    • GateManager-hallintaportaalin avaus
    • LinkManager-etäkäyttäjälisenssi (1 kpl)
    • LinkManager Mobile -lisenssi (1 kpl)
    • 30 min käyttöönotto-opastus Skypellä
    Secomea Sitemanager Starter Embedded

    Starttipaketti SM Embedded
    -ohjelmisto tietokoneelle

    • SiteManager Embedded Extended 5 -ohjelmisto (5 agentin versio)
    • GateManager-hallintaportaalin avaus
    • LinkManager-etäkäyttäjälisenssi (1 kpl)
    • LinkManager Mobile -lisenssi (1 kpl)
    • 30 min käyttöönotto-opastus Skypellä

    Kaikki ominaisuudet irti Secomea etäyhteys- ja IoT-järjestelmästä!

    Secomea GateManager tehokäyttöön

    Tämä esitys kertoo, miten käytät Secomea-etäyhteysjärjestelmän GateManager-hallintaportaalia tehokkaasti. Esityksessä avataan Secomea-järjestelmän rakenne, ja näytetään, miten kokonaisuuta hallitaan loogisen puurakenteen avulla. Esityksessä lisätään uusi SiteManager-reititin järjestelmään ja määritellään laiteagentit. Lisäksi esityksessä näytetään, miten uusi etäkäyttäjä luodaan järjestelmään, miten tämän käyttöoikeuksia hallitaan, ja miten lokitiedoista seurataan muodostettuja yhteyksiä eri kohteisiin.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.