Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Palvelut » Asennukset ja käyttöönotto

Asennukset ja käyttöönotto

Haluamme toimittaa järjestelmät asiakkaille kokonaistoimituksina. Avaimet käteen -periaatteella toteutettu järjestelmä on turvallinen vaihtoehto. Sinun ei tarvitse huolehtia, kuka laittaa järjestelmän toimintaan onnistuneesti ja nopeasti. Elkome huolehtii puolestasi kaikista järjestelmän asennuksista ja käyttöönotosta.

Teollisuuden sähköasennukset

Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat asennustyön korkeasta laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta. Olemme toteuttaneet satoja asennuksia ja käyttöönottoja ympäri maailman. Asentajiemme vahva ammattitaito ja kokemus kenttäsähköasennuksista takaa nopean projektin toteutuksen. Tuotantoseisokin minimoimiseksi asennukset tulee tehdä nopeasti ja suunnitellun aikataulun mukaisesti. Asiakkaan kanssa suunniteltu asennusaikataulu varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja minimoi projektin asennuskustannukset.

Järjestelmätestaus

Jokaiseen toimitukseemme kuuluu kattava järjestelmätestaus ja dokumentointi. Lisäksi kaikille valmistamillemme järjestelmille tehdään aina standardien mukaiset koestukset ja tarkistuspöytäkirjat. Usein asiakkaat haluavat tehdä järjestelmälle FAT-testin ennen toimitusta (Factory Acceptance Test). FAT-testin avulla tarkastetaan järjestelmän oikea toiminta mahdollisimman pitkälle ennen toimitusta asiakkaan tiloihin. Asiakkaan tiloissa tehtävien asennusten ja koekäytön jälkeen koko järjestelmälle tehdään SAT-testaus (Site Acceptance Test). Hyväksytyn SAT-testin jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.