Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Palvelut » Asennukset ja käyttöönotto

    Asennukset ja käyttöönotto

    Haluamme toimittaa järjestelmät asiakkaillemme kokonaistoimituksina. Avaimet käteen -periaatteella toteutettu järjestelmä on turvallinen vaihtoehto. Meiltä saat apua kaikenlaisiin kenttäasennuksiin. Elkome huolehtii puolestasi toimituksen onnistumisesta.

    Projektitoimitukset

    Haluamme toimittaa järjestelmäprojektit asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella ja ottaa kokonaisvastuun toimituksen onnistumisesta. Kokonaistoimitus on asiakkaalle turvallinen ja helppo valinta. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia laitteistojen asennuksista, aikatauluista tai tarvittavista resursseista, vaan tilaamasi järjestelmä toimitetaan sinulle valmiiksi asennettuna ja toimintakuntoon konfiguroituna sovitussa aikataulussa.

    Haluatko kuulla lisää ja keskustella yhteistyöstä?

    Kenttäasennukset

    Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat asennustöiden korkeasta laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta. Olemme toteuttaneet satoja asennuksia ja käyttöönottoja ympäri maailman. Asentajiemme vahva ammattitaito ja kokemus kenttäasennuksista takaa nopean projektin toteutuksen. Tuotantoseisokin minimoimiseksi asennukset tulee tehdä nopeasti ja suunnitellun aikataulun mukaisesti. Asiakkaan kanssa suunniteltu asennusaikataulu varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja minimoi projektin asennuskustannukset.

    Tarvitsetpa millaista asennusapua tahansa, Elkomelta saat apua!

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.