Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Palvelut » Järjestelmäsuunnittelu

    Järjestelmäsuunnittelu

    Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä tuotteiden testaukseen, laadunhallintaan, toiminnan tehostamiseen ja tuotannon digitalisoimiseen. Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Tuotteistamme ratkaisuja, jotka täyttävät vaatimuksenne.

    Esiselvitys ja vaatimusmäärittely

    Kirjallinen esiselvitys toimii hyvänä suunnittelun pohjana järjestelmän toteutuksessa. Olemme tehneet vuosien varrella useita selvitys- ja määrittelytöitä. Huolellisesti laaditun määrittelyn ansiosta järjestelmän tarjouspyynnöt ja kilpailutus on helppo toteuttaa. Tarjousten vertailu helpottuu, kun tarjoajilla on yhtenäiset lähtötiedot. Vaatimusmäärittely vähentää myös turhia kyselyitä ja väärinymmärryksen mahdollisuutta projektin edetessä suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen.

    Sähkö-, mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelu

    Suunnittelemme toteutettavan järjestelmän yhdessä asiakkaamme kanssa. Projektin aluksi tarkennamme määrittelyjä ja aloitamme järjestelmän teknisten yksityiskohtien suunnittelun. Vaativissa järjestelmissä tarvitaan usein monen eri ammattilaisen suunnittelupanosta. Kokeneet sähkö-, mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelijamme kykenevät vastaamaan vaikeisiinkin haasteisiin.

    Optimaaliset laitevalinnat

    Edustamme maailman johtavien laitevalmistajien tuotteita. Asiakkaillemme tämä merkitsee tuotevalikoiman laajuutta sekä tarvittaessa maailmanlaajuista tuotetukea. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme ehdottamaan järjestelmääsi aina kulloistakin tarvetta vastaavat laitteet. Vakiotuotteiden avulla saat järjestelmääsi kustannustehokkuutta ja varmistat tuotteiden saatavuuden myös muuttuvissa tarpeissasi.

    Elkome eVAL infokioski

    Räätälöity erikoisratkaisu

    Suunnittelemme ja valmistamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä laiteratkaisuja. Jos vakiotuotteiden ominaisuudet eivät riitä järjestelmäsi tarpeisiin, tai jos haluat tuotteeseen personointia yritysilmeenne mukaisesti, voit kääntyä Elkomen puoleen tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa. Tuoteräätälöinnillä toteutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan laiteratkaisun kustannustehokkaasti ja nopeasti.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.