Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Palvelut » Kokoonpano ja valmistus

    Kokoonpano ja valmistus

    Teemme sähkömekaanista kokoonpanoa ja valmistusta asiakkaan tarpeiden mukaan pienistä ohjauskoteloista vaativiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Joustavan palvelumme ansiosta toimitukset onnistuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.

    Protovalmistus

    Tuotekehitysprojektin suunnitteluvaihetta seuraa protovalmistus ja sarjatuotantoon valmistautuminen. Proton eli mallikappaleen avulla varmistetaan suunnitellun tuotteen halutunmukainen toiminnallisuus ja valmistettavuus. Fyysisen mallin avulla tuotekehityksen on helppo testata laitteen toimintaa, havainnoida ongelmia, löytää kehityskohteita laadun ja turvallisuuden parantamiseen sekä valmistuskustannusten alentamiseen.

    Etsitkö joustavaa ja nopeaa toimittajaa protovalmistukseen?

    Elkomen protovalmistus
    Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteitä valmistuksessa

    Projektitoimitukset

    Haluamme toimittaa järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Otamme kokonaisvastuun suunnittelusta, valmistuksesta, asennuksista ja käyttöönotosta. Kokonaistoimitus on asiakkaalle turvallinen vaihtoehto. Sinun ei tarvitse huolehtia komponenttien saatavuuksista, toimitusajoista tai valmistuskapasiteetista, vaan järjestelmä toimitetaan sinulle kustannustehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti.

    Haluatko kuulla lisää ja keskustella kanssamme? 

    Alihankintapalvelut

    Teemme sähkömekaanista kokoonpanoa ja valmistusta alihankintana kone- ja laitevalmistajille sekä järjestelmätoimittajille. Alihankinta mahdollistaa asiakkaan omien resurssien tahokkaamman kohdentamisen omaan tuotantoon ja toimintaan. Alihankinnalla varmistat omien resurssien riittävyyden, etkä joudu palkkaamaan lisää henkilökuntaa. Autamme tarvittaessa myös kausiluonteisten kuormituspiikkien tasauksessa.

    Etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania tuotteiden valmistukseen?

    Elkomen alihankintapalvelut

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.