Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Palvelut » Tuki ja ylläpito

Tuki ja ylläpito

Haluamme, että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen tai tekemääsi järjestelmäinvestointiin. Autamme sinua teknisissä ongelmissa ja käytön haasteissa. Saat apua teknisiin ongelmiin ja opastusta tuotteiden käyttöön.

Tekninen tuki

Teknisen tuen peruspalveluna tarjoamme sähköpostin välityksellä tehtävää neuvontaa. Tukipalvelu on käytössäsi kellon ympäri. Liitä tukipyyntöön yhteystietosi sekä mahdollisimman seikkaperäinen kuvaus ongelmasta. Tarvitsemme tuoteongelmiin liittyen myös laitteen tarkan tuotekoodin ja sarjanumeron. Teknisen tuen peruspalvelu toteutetaan FIFO-periaatteella. Tukipyyntöihin vastataan mahdollisimman pian, useimmiten jo saman työpäivän aikana.

RemoteHelp-etätuki

Etäyhteyden kautta tehtävä ongelmanratkaisu on tehokasta ja edullista. Palvelu edellyttää pääsyä asiakkaan järjestelmään suojatun etäyhteyden kautta. Etäyhteyden kautta Elkomen asiantuntijat voivat valvoa järjestelmän toimintaa ja ratkoa järjestelmän toimintaan liittyviä ongelmia. Voit hankkia RemoteHelp -palvelun täydentämään ilmaista sähköpostitukea tai liittää palvelun osaksi SiteCare-sopimusta.

SiteCare-palvelu

Teollisuudessa koneiden ja laitteiden pitää toimia ilman suunnittelemattomia keskeytyksiä. Yllättävät vikaantumiset voivat olla kalliita, jos korvaavaa laitetta tai huoltoa joudutaan odottamaan useita päiviä tai jopa viikkoja. Vikatilanteisiin voidaan varautua hankkimalla sopivat varalaitteet itselle tai sopimalla järjestelmän ylläpidosta Elkomen kanssa.

  • Säännölliset huolto- ja tarkastuskäynnit sekä laitekalibroinnit
  • Järjestelmän etävalvonta ja säännöllinen raportointi
  • Pienet järjestelmämuutokset ja -korjaukset, dokumentointi
  • Ohjelmistopäivitykset, varaosien hallinta.

Takuulaajennukset

Kaikille Elkomen myymille tuotteille ja järjestelmille on saatavana takuulaajennus. Takuulaajennus tarkoittaa takuuajan pidentämistä ja takuuehtoihin liitettäviä lisäpalveluita.

Varalaitepalvelu

Varalaitepalvelu lyhentää takuuhuollon aiheuttamaa järjestelmän seisakkiaikaa. Mikäli laite rikkoutuu takuuaikana, Elkome toimittaa uuden tuotteen asiakkaalle ennakkoon sovitulla vasteajalla. Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Koulutus

Investointi pelkkiin laitteisiin ei aina riitä. Lisäksi on huolehdittava siitä, että niiden käyttöönotto sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Työaikaa ei kannata tuhlata turhaan ihmettelyyn ja käyttöongelmien selvittelyyn. Elkome tarjoaa tuotekoulutusta kaikkiin edustamiinsa tuotteisiin. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että asiakas pystyy nopeasti ottamaan käyttöönsä uuden laitteen tai ohjelmiston.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.