Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Infrastruktuuri » Energiantuotanto ja älykkäät sähköverkkojärjestelmät

    Energiantuotanto ja älykkäät sähköverkkojärjestelmät

    Elkome toimittaa tietotekniikan erikoisratkaisuja sekä kunnonvalvonta- ja suojausjärjestelmiä energiateollisuuden tarpeisiin. Ratkaisuillamme tehostetaan toimintaa sekä parannetaan turvallisuutta energiantuotannossa ja älykkäissä sähköverkkojärjestelmissä.

    Valvomoiden videoseinät

    Videoseinäjärjestelmä mahdollistaa suuren tietomäärän keräämisen eri järjestelmistä ja kuvalähteistä sekä niiden havainnollisen esittämisen valvomohenkilöstölle. Videoseinä parantaa tuotannon ja toiminnan tilannekuvaa sekä nopeuttaa reagointia poikkeus- ja ongelmatapauksissa. Videoseinällä voidaan esittää muun muassa tuotannon ja prosessien toimintaa, sähköverkkokuvia sekä muita havainnollisia tilannenäkymiä. Yhdistettynä KVM-ratkaisujen kanssa videoseinää voidaan käyttää myös operointipintana automaatio- ja valvomojärjestelmien ohjauksessa.

    Teollisuuden valvomoratkaisut - Videoseinät
    KVM-kytkimet

    KVM-kytkimet järjestelmien ohjauksessa

    Energiantuotantoa sekä sähkönjakelua ohjataan ja valvotaan usean eri järjestelmän avulla. Automaatio- ja valvomojärjestelmän lisäksi päivittäisessä toiminnassa käytetään tuotannonohjausjärjestelmiä sekä esimerkiksi videovalvonta- ja videoanalytiikkaohjelmistoja turvallisuuden valvonnassa. KVM-ratkaisujen avulla valvomon henkilöstö voi yhdeltä työpisteeltä ohjata useita eri tietokoneita ja järjestelmiä. KVM-kytkimet auttavat pitämään operaattoreiden työpisteet siisteinä ja tehostavat työskentelyä eri järjestelmien kanssa.

    Kunnonvalvonta- ja suojausjärjestelmät

    Voimalaitosten turvallisuus ja korkea käytettävyys edellyttää jatkuva-aikaista kunnonvalvontaa ja suojausta. Elkomen toimittamien kunnonvalvonta- ja suojausjärjestelmien avulla minimoidaan tuotannon keskeytykset sekä estetään ongelmatilanteissa laitteistojen vaurioituminen ja vaaratilanteet. Edustamme BK Vibron kunnonvalvonta- ja suojausjärjestelmiä sekä kunnonvalvonnan antureita maailman johtavilta anturivalmistajilta.

    Voimalaitosten kunnonvalvonta- ja suojausjärjestelmät
    Teollisuustietokoneet ja Ethernet-kytkimet energiantuotantoon ja älykkäisiin sähköverkkojärjestelmiin

    Teollisuustietokoneet ja Ethernet-kytkimet sähköverkkojärjestelmiin

    Toimitamme tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden järjestelmiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa sekä ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta vaativissa sovelluksissa. Kun laitteita käytetään tuotannonohjauksessa tai prosessinvalvonnassa, niiden pitää toimia luotettavasti ilman toiminnan keskeytyksiä. Energiantuotannossa ja älykkäissä sähköverkkojärjestelmissä käytettäviltä tietokoneilta ja verkkolaitteilta vaaditaan usein erikoishyväksyntöjä ja standardeja.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.