Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Infrastruktuuri » Hajautettujen kohteiden valvonta

    Hajautettujen kohteiden valvonta

    Toimitamme maantieteellisesti hajautettujen kohteiden valvontaan kokonaisratkaisuja. Järjestelmien avulla seurataan kohteessa olevan järjestelmän toimintaa tai vallitsevia olosuhteita. Teemme tarvittaessa esiselvityksen ja tarvemäärittelyn, jonka pohjalta toimitamme asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun.

    Hajautettu tiedonkeruu ja ohjaus

    Tiedonkeruu voidaan toteuttaa joko liittymällä kohteessa olemassa olevaan järjestelmään tai lisäämällä sinne etähallittavia antureita ja tiedonkeruuyksiköitä. Tiedot kerätä paikallisesti Edge Gateway -laitteelle, joka välittää ne haluttuun pilvipalveluun tai asiakkaan omaan järjestelmään.

    Tiedon visualisointi

    Tallennettua tietoa voidaan tarkastella webbiselaimella minkä tahansa päätelaitteen, kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimella, avulla. Eri käyttäjien sallitaan katsoa eri näkymiä heidän tarpeidensa mukaisesti. Poikkeustilanteiden varalta järjestelmä voidaan määritellä lähettämään esimerkiksi hälytysviestejä. Tarvittaessa tiedot voidaan siirtää edelleen asiakkaan omiin tietojärjestelmiin.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.