Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Infrastruktuuri » Hajautettujen kohteiden valvonta

Hajautettujen kohteiden valvonta

Toimitamme valvomoratkaisuja liikenteenohjaukseen, energiantuotantoon sekä turvallisuusalalle. Valvomojärjestelmien avulla visualisoidaan infran toimintaa, parannetaan tilannekuvaa ja varmistetaan turvallisuutta.

Hajautettu tiedonkeruu ja ohjaus

Tiedonkeruu maantieteellisesti hajallaan olevista kohteista tehdään reititin- ja gateway-laitteilla. Tiedonkeruussa hyödynnetään usein mobiiliverkko- ja IoT-tiedonsiirtoa kohteen ja valvomon välillä. Elkomelta löytyy laaja valikoima tiedonkeruu- ja tietoliikenneratkaisuja hajautettujen kohteiden keskitettyyn tiedonkeruuseen ja etävalvontaan.

Webbipohjainen valvomojärjestelmä

atvise SCADA on OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu nykyaikainen webbipohjainen valvomojärjestelmä. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Valvomoiden videoseinät

Infrastruktuurin kriittisimmissä valvontakohteissa hyödynnetään videoseinäratkaisuja tilannekuvan parantamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi. Videoseinälle visualisoidaan tärkeimmät valvottavat toiminnot ja prosessit. Materiaalia videoseinälle voidaan koota eri automaatio- ja tietojärjestelmistä, valvontakameroilta sekä lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta kuvalähteestä. Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmiä asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

Valvomoiden videoseinät

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.