Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Järjestelmätoimittajat » Tietotekniikka osana järjestelmää

    Tietotekniikka osana järjestelmää

    Järjestelmätoimittajat ja ohjelmistotalot hyödyntävät laajaa tietotekniikan tuotevalikoimaamme osana omia järjestelmiään. Toimimme osana asiakkaittemme arvoketjua järjestelmän tai projektin toteutuksessa. Otamme laitetoimittajana vastuun tuotteiden logistiikasta, huollosta ja ylläpidosta.

    Tietokoneet johtavilta laitevalmistajilta

    Maahantuomme alan johtavien laitevalmistajien teollisuustietokoneita ja rakennamme niistä järjestelmiä asiakkaiden tarpeisin. Edustukseemme olemme kelpuuttaneet vain laadukkaat ja arvostetut laitevalmistajat. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan myös useiden muiden valmistajien tuotteita. Toimitamme kaikki järjestelmääsi tarvittavat tietotekniikan laiteratkaisut. Tuotteiden loppukokoonpano tapahtuu pääsääntöisesti Elkomella, joka takaa joustavan ja nopean palvelun.

    Asiakaskohtainen tuoteräätälöinti

    Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin räätälöityjä tuotteita. Omalla laitekasauksella takaamme tuotteiden korkean laadun sekä nopeat ja joustavat toimitukset. Mekaniikka- ja sähkösuunnittelumme ansiosta pystymme räätälöimään tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laajan toimittajaverkoston ansiosta pystymme valitsemaan tuotteeseen hinnaltaan kilpailukykyiset mutta ominaisuuksiltaan laadukkaimmat komponentit osaksi järjestelmää. Erikoisosaamistamme ovat erilaiset palvelupäätteet ja automaatit.

    Ohjelmistoasennukset

    Toimitamme tietokoneet käyttövalmiina sisältäen tarpeen mukaan räätälöidyn käyttöjärjestelmän sekä asiakkaan omat sovellukset. Olemme Microsoftin OEM-partneri ja pystymme toimittamaan Windows Embedded- ja IoT-käyttöjärjestelmäversioita teollisuuden eri sovellusten tarpeisiin.

    Muut lisäarvopalvelut

    Tuotesuunnittelun ja valmistuksen lisäksi tarjoamme logistiikka-, huolto- ja ylläpitopalveluita toimittamiimme tietokoneisiin. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia itse aikaa ja resursseja kuluttavista asennuksista, vaan laitteet voidaan toimittaa käyttövalmiina suoraan asennuskohteeseen.

    Tuotteet verkkokaupassa

    Elkomen verkkokaupasta löytyy kattava valikoima tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Tuotteet on jaoteltu ryhmiin tuotetyypin tai käyttötarkoituksen mukaan. Voit rajata valikoimaa esimerkiksi teknisten ominaisuuksien, kuten suorituskyvyn ja liitäntöjen perusteella.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.