Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala » Itsepalveluautomaatit

    Itsepalveluautomaatit

    Tiedotus- ja opastusratkaisujemme avulla tarjoat asiakkaallesi tietoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Digitaalisia opasteita voidaan käyttää kaikkialla. Vie informaatiosi sinne, missä asiakkaasi tarvitsee opastusta.

    All-in-One -tietokoneet

    All-in-One -tietokonetta käytetään kosketusnäytön avulla. Julkisissa tiloissa käytettävien laitteiden pitää kestää normaaliin kotikäyttöön tarkoitettuja laitteita paremmin. Mainos- ja infojärjestelmissä käytettävät laitteet on yleensä suojattu likaa ja roiskevettä vastaan (riittävä IP-suojausluokka). Ne kestävät paremmin myös iskuja ja kolhuja.

    Interaktiiviset sovellukset

    Interaktiivisiin mainosjärjestelmiin suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskohtaisesti räätälöity sovellus. Interaktiivisuus mahdollistaa mainonnan tarkemman kohdentamisen sekä erilaiset asiakaspalvelutoiminnot. Autamme järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa. Vahva kokemuksemme ohjelmistokehityksestä takaa onnistuneen lopputuloksen.

    Infokioskit ja palveluautomaatit

    Elkome suunnittele ja valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä palvelupäätteitä ja automaatteja.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.