Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Teollinen tuotanto » Etäyhteys tuotantoon ja automaatioon

    Etäyhteys tuotantoon ja automaatioon

    Elkome toimittaa etäyhteysratkaisuja, joiden avulla tehtaanomistajat voivat avata turvallisia etäyhteyksiä tehdasverkossa oleviin järjestelmiin. Etäyhteyksiä tarvitaan tehokkaan tuotannon varmistamiseen sekä huolto- ja ylläpitokustannusten alentamiseen.

    Järjestelmien onnistunut käyttöönotto

    Etäyhteyksiä tarvitaan uusien järjestelmien käyttöönotossa toiminnan varmistamiseksi ja tuotannon optimoimiseksi. Etäyhteyksien salliminen kone- ja laitetoimittajille on nopean ja tehokkaan käyttöönoton edellytys.

    Kun käyttöönotto saadaan valmiiksi, laitetoimittajan pitäisi sulkea väliaikaiset etäyhteydet ja poistaa ylimääräiset reititinlaitteet. Oletko tehtaanomistajana aivan varma, että näin tapahtuu, eikä ulkopuolisilla ole enää pääsyä tehdasverkkoon?

    Tuotanto-ongelmien nopea korjaus

    Vikatilanteesta aiheutuva tuotannon pysähtyminen pitää korjata välittömästi. Osaavaa henkilöstöä ei tuotannossa aina ole paikalla ja apua pitää pyytää esimerkiksi laitevalmistajan teknisestä tuesta. Etäyhteyden avulla laitevalmistajan asiantuntija pystyy usein paikallistamaan ja korjaamaan tuotannon häiriötilanteen nopeasti ja tuotanto saadaan taas käyntiin.

    Väliaikaisten etäyhteyksien luonti laitetoimittajalle on usein yrityksen IT-osastolle suuri haaste. Miten ulkopuoliselle henkilölle pystytään luomaan väliaikainen tietoturvallinen etäyhteys suljetussa tehdasverkossa olevaan automaatiolaitteeseen?

    Huolto ja ylläpito varmistavat toiminnan

    Teollisuudessa järjestelmät vaativat säännöllisiä kunnonvalvonnan tarkastuksia, huoltoa ja ylläpitoa. Tuotantokoneisiin ja automaatiojärjestelmiin pitää tehdä sekä ohjelmisto- että tietoturvapäivityksiä.

    Etäyhteyksien avulla kone- ja laitevalmistajan pystyvät tarjoamaan huolto- ja ylläpitopalveluita kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen. Tehtaanomistajalle etähuolto ja -ylläpito tuovat varmuutta tuotannon toimivuudesta ja alentavat kustannuksia. Tehtaanomistajan pitää kuitenkin pystyä havaitsemaan, miten ja milloin kutakin etäyhteyttä on käytetty.

    Laitetoimittajat tuovat tuotantoon erilaisia laitteita etäyhteyksien muodostamiseen.
    Voitko olla varma yhteyksien tietoturvasta ja tuotantosi turvallisesta toiminnasta?

    Secomea-etäyhteysjärjestelmä

    Secomea-järjestelmällä luodaan ja hallitaan etäyhteyksiä suljetussa tehdasverkossa oleviin tuotantokoneisiin ja automaatiojärjestelmiin.

    • Käyttäjän luonti nopeasti ja yhteys käyttöön välittömästi
    • Pääsy vain sallittuihin kohteisiin ja toimintoihin
    • Käyttöoikeus voi olla pysyvä tai määräaikainen
    • Kaikki yhteydet tallentuvat lokiin ja niitä voidaan seurata

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.