Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Tiedonkeruuominaisuus SiteManager-reitittimiin
    Secomea

    Tiedonkeruuominaisuus SiteManager-reitittimiin

    Secomea on julkistanut SiteManager-etäyhteysreitittimeen uuden ilmaisen ohjelmistopäivityksen, joka sisältää tiedonkeruuominaisuuden. Sen avulla SiteManager-reititin voi kerätä tietoa OPC UA- ja Modbus TCP -servereiltä siirrettäväksi IoT-pilvipalveluihin.

    Teollisuuden IoT-järjestelmissä on usein tarpeen kerätä tietoja automaatiolaitteilta ja siirtää niitä suoraan omaan pilvipalveluun, kuten Cumulocity, Amazon AWS, Azure tai Schneider EcoStruxure. Perinteiset järjestelmät ovat usein edellyttäneet tiedonkeruulaitteen valmistajan tarjoaman pilvipalvelun käyttämistä. IoT-tiedonkeruulaitteiden hallintaan tarvitaan kuitenkin palvelu, joka varmistaa, että laitteita hallitaan tietoturvallisesti.

    Secomea SiteManager tiedonkeruulaitteena

    Secomea DCM (Data Collection Module) on uusi lisäominaisuus SiteManager-etäyhteyslaitteisiin. DCM kerää tietoa Modbus TCP- ja OPC UA -pohjaisilta laitteilta ja siirtää tiedon IoT-pilvipalveluun. Secomean GateManager-hallintapalvelun avulla SiteManager-laitteeseen päivitetään uusi Firmware, minkä jälkeen uusi ominaisuus on käytössä kaikissa vanhoissakin laitteissa ilman eri veloitusta.

    Mittaustiedon tiivistäminen ja puskurointi

    Secomea DCM kokoaa tietoa halutun suuruisiksi kokonaisuuksiksi ennen siirtoa pilvipalveluun. Näin minimoidaan siirrettävän datan määrä sekä optimoidaan sen käsittelyä pilvipalvelussa. Normaalitilanteessa voidaan kerätä esimerkiksi lämpötilatietoja 10 sekunnin välein, mutta jos lämpötila poikkeaa raja-arvoista, DCM alkaa keräämään valittuja mittaustietoja esimerkiksi 1 sekunnin välein.

    Tiedonkeruun asetusten määritteleminen

    Secomea SiteManager-laitteita hallitaan GateManager-palvelussa, jossa on mahdollista määritellä myös DCM-tiedonkeruun asetukset. GateManager tallentaa asetukset ja siirtää ne turvallisesti laitteille. Myös pilvipalveluiden tunnistautumiseen liittyviä sertifikaatteja hallitaan GateManager-palvelun kautta.

    Uusia ominaisuuksia tiedonkeruuseen

    Secomea DCM:n ensimmäinen versio osaa kerätä tietoa Modbus TCP- ja OPC UA -laitteilta. Ensimmäinen versio osaa siirtää tietoa Cumulocity, Amazon AWS, Azure ja Schneider EcoStruxure IoT-järjestelmiin. Myöhemmin tarjolle tulee Secomean oma pilvipalvelu asiakkaille, jotka eivät halua toteuttaa itse pilvipalvelua, vaan haluavat nähdä välittömästi mittaustietoja valmiissa palvelussa.

    Secomea Data Collection Module DCM

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.