Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Videoseinän toimitus ulkomaille edellyttää huolellisen testauksen

    Videoseinän toimitus ulkomaille edellyttää huolellisen testauksen

    Onnistunut järjestelmätoimitus ulkomaille edellyttää huolellisen testauksen ja kattavan dokumentoinnin. Asennuskohteessa ongelmien selvittämiseen ei enää ole aikaa ja mahdollisuuksia.

    Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmiä asiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Toimitusprojekti sisältää järjestelmän määrittelyn, suunnittelun, asennuksen sekä käyttökuntoon konfiguroinnin. Järjestelmän tehokas päivittäinen käyttö edellyttää myös valvomohenkilöstön koulutuksen sekä kattavan järjestelmädokumentaation ja käyttöohjeet.

    Videoseinän toimitus asennuskohteeseen vaatii huolellisen järjestelmätestauksen ja valmistautumisen asennukseen. Ulkomailla tehtävä asennus ei salli enää ongelmien selvittelyä paikan päällä, vaan käyttöönoton pitää tapahtua ripeästi ja tehokkaasti. Ennen toimitusta videoseinä kasataan kokonaisuudessaan Elkomella ja varmistetaan sen toiminta FAT-testissä (Factory Acceptance Test). Järjestelmän kokoaminen ja esikonfigurointi paljastaa ongelmat ja nopeuttaa lopullista käyttöönottoa asiakkaalla. Elkomen videoseinätoimitus sisältää kattavan dokumentoinnin ja käyttöohjeet järjestelmän päivittäiseen käyttöön.

     

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.