Skip to content


7Starlake_white_transp

Rugged-tietokoneet ja GPU-palvelimet Military-sovelluksiin 

7Starlake valmistaa kestäviä Rugged-tietokoneita ja GPU-palvelimia puolustusteollisuuden erikoissovelluksiin. Tuotteiden erinomainen kestävyys ja korkea laatu on vakuuttanut maailman johtavat Military-sovellusten valmistajat.

 

Huippuluokan tehokkuutta, tinkimätöntä luotettavuutta

Turvallisuuden varmistamisessa ja uhkien torjunnassa hyödynnetään tekoälyteknologiaan (Artificial Intelligence, AI) pohjautuvia puolustusjärjestelmiä. Näiden ohjaamiseen tarvitaan tehokkaita ja toimintavarmoja GPU Server- ja AI Edge-tietokoneita.

7Starlaken laiteratkaisut tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä ja ehdotonta luotettavuutta puolustusteollisuuden erikoissovelluksiin. 7Starlaken Rugged-tietokoneet, GPU-palvelimet ja kosketusnäytöt on suunniteltu erittäin vaativiin käyttöolosuhteisiin ja ne täyttävät tiukat MIL-STD-810G- ja MIL-STD-461F-standardit sekä IP65/66-suojausluokituksen. Kestävä rakenne ja suojaus varmistavat laitteiden luotettavan toiminnan sekä suojan pölyä, kosteutta, iskuja, tärinää, äärimmäisiä lämpötiloilta ja sähkömagneettisia häiriöitä vastaan.

 

MIL-standardien mukaiset
Rugged-tietokoneet ja erikoispalvelimet

SKY-15-2
SKY12-3
Rugged-työasemat-2
MIL-GPU Server