Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Ilmoittautumisautomaatit asiakasohjauksessa

    Ilmoittautumisautomaatit asiakasohjauksessa

    Keski-Suomen sairaanhoitopiiri hyödyntää itseilmoittautumisautomaatteja Jyväskylän uuden keskussairaalan, Sairaala Novan, asiakasohjauksessa. Itseilmoittautuminen ja opastus vastaanotolle tehostaa asiakaspalvelua ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

    Itseilmoittautuminen ja opastus vastaanotolle

    Itseilmoittautuminen on ainoa tehokas tapa ohjata asiakkaita vastaanotolle oikeaan paikkaan uudessa keskussairaalassa. Ilmoittautumisautomaatteja on yhteensä noin 20 sijoitettuna kolmelle sisäänkäynnille ja kolmeen eri kerrokseen. Automaatit toimivat ilmoittautumisessa ennalta varatulle vastaanotolle sekä jonotusnumeron varaamisessa päivystykseen ja Novan terveysasemalle.
    - Ilmoittautumisautomaateilla tehdään noin 12 000 ilmoittautumista kuukaudessa. Ilman automaatteja ja niiden mahdollistamaa opastusta sairaalan asiakasohjauksessa olisi täysi kaaos, kertoo KSSHP:n palvelupäällikkö Päivi Kontkanen ilmoittautumisen tehokkuudesta ja tärkeydestä.

    Laitteiden toiminta kovassa päivittäisessä käytössä

    Sairaala Novassa pidetään säännöllisesti seurantapalavereja itseilmoittautumisjärjestelmän toiminnasta. Ongelmia ja havaintoja kerätään systemaattisesti tikettijärjestelmän avulla. Koska laitteiden käyttö ja ilmoittautumismäärät ovat suuria, pitää laitteita myös ylläpitää päivittäin. Tämän takia ylläpidon helppous korostuu päivittäisessä toiminnassa. Käytännössä on huomattu, että laitteet voisivat olla huollon kannalta ergonomisempia.
    - Vaikka ilmoittautumisautomaatit ovat kovassa käytössä, niiden toiminnassa on todella vähän teknisiä ongelmia, kehuu Kontkanen laitteiden toimintaa.

    Tiiviimmällä asiakasyhteistyöllä ideoita tuotekehitykseen

    Elkome toimitti ilmoittautumisautomaatit Sairaala Novaan julkisessa kilpailutuksessa itseilmoittautumiseen valitun järjestelmätoimittajan kautta. Palvelupäällikkö Kontkanen korostaa eri toimijoiden tiivistä yhteistyötä järjestelmän toiminnan seurannassa ja jatkokehityksessä.
    - Meille käyttäjäpalaute ja asiakkaiden kokemukset ovat ehdottoman tärkeitä laitteiden tuotekehityksessä. Toiminnallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi myös tiivis yhteistyö järjestelmätoimittajan kanssa on tärkeää, kertoo Elkomen asiakkuuspäällikkö Petri Järvinen ilmoittautumisautomaattien tuotekehityksestä.

     

     

    "Ilman ilmoittautumisautomaatteja ja niiden mahdollistamaa opastusta sairaalan asiakasohjauksessa olisi täysi kaaos. Vaikka automaatit ovat kovassa käytössä, niiden toiminnassa on todella vähän teknisiä ongelmia."
    - Palvelupäällikkö Päivi Kontkanen,
    Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

    Ilmoittautumisautomaatti Sairaala Novassa

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.