Skip to content

Hankintayhteistyö ja komponenttisaatavuuden varmistaminen

FENTEC Oy kehittää ja toteuttaa RFID-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja itsepalvelumyyntiin ja automaattiseen kalustonseurantaan. Pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Elkome on toimittanut FENTECille erilaisia komponentteja itsepalvelupisteiden valmistukseen.

Älykkäät ratkaisut itsepalvelumyyntiin

Innovatiivinen FENTEC 24/7 Solution™ mahdollistaa myynti-, vuokraus- ja lainauspalvelut automaattisilla asiakaskohteisiin sijoitettavilla itsepalvelupisteillä, joita ovat mm. älykaapit, -kontit ja lukutilat. Aina saatavilla oleva palvelu paikan päällä asiakkaan tiloissa tarjoaa helpoimman asiakaskokemuksen tehostaen myyntiä ja asiakasuskollisuutta.

Tehostaa toimintaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä

FENTEC 24/7 Solution -ratkaisun avulla asiakas saa tarvitsemansa tuotteet käyttöönsä helposti ja nopeasti lähelle sijoitetusta älykaapista tai -kontista. Järjestelmä tunnistaa asiakkaan ja tapahtumat RFID-tunnisteiden avulla. Kun asiakas on valinnut haluamansa tuotteet ja sulkee kaapin, järjestelmä inventoi automaattisesti kaapin sisällön ja välittää tiedot poistuneista tuotteista asiakkaan tietojärjestelmiin. Tämä mahdollistaa laskutuksen ja täydennystilausten automatisoinnin.

Tukea tuotevalinnoissa ja sertifiointiprosessissa

Elkome toimittaa FENTECille erilaisia elektroniikkakomponentteja itsepalvelupisteiden valmistukseen. Tuotteiden valinnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti kustannustehokkuuteen sekä toimitusvarmuuteen.
- Elkomelta saamamme apu komponenttien valinnassa ja hankinnoissa sekä tuotesertifioinnin aikainen tuki ovat lujittaneet yhteistyötämme. Toimittajan kotimaisuus ja läheinen sijainti ovat sujuvoittaneet kommunikointia ja hyvä palvelu on nopeuttanut hankintaprosessia, kertoo FENTECin tuotekehityspäällikkö Harri Huotari.

Komponenttisaatavuuden varmistaminen

Maailmanlaajuinen komponenttipula on yleisesti pidentänyt tuotteiden toimitusaikoja. Tiivis kommunikointi Elkomen ja FENTECin välillä haastavassa markkinatilanteessa on auttanut välttämään komponenttitoimitusten katkeamisen, joten asiakastoimituksia ei ole jouduttu siirtämään tai perumaan.
- Elkome on ennakoinut hyvin hankintatilausten tekemisissä sekä varastoinut tuotteita tuleviin tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä saamaamme lisäarvoon toimitusketjussamme, kiittelee Huotari yhteistyötä.

"Elkomelta saamamme apu komponenttien valinnassa ja hankinnoissa sekä tuotesertifioinnin aikainen tuki ovat lujittaneet yhteistyötämme. Toimittajan kotimaisuus ja läheinen sijainti ovat sujuvoittaneet kommunikointia ja hyvä palvelu on nopeuttanut hankintaprosessia."

Tuotekehityspäällikkö Harri Huotari, FENTEC Oy

Referenssejämme