Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen

    Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen

    Metso Outotec varmistaa uusien tuotteiden suorituskyvyn ja kestävyyden tutkimuskeskuksessa ja asiakaskohteissa tehtävillä tuotekehityksen mittauksilla. Mittausjärjestelmäksi valittiin Elkomen toimittamat Gantner-mittauslaitteet ja DASYLab-mittausohjelmisto.

    Monipuolinen mittausjärjestelmä tuotekehitykseen

    Metso Outotec valmistaa murskaimia ja toimittaa murskaus- ja seulontalaitoksia kiviainestuotantoon, rakennusmateriaalien kierrätykseen ja kaivostoimintaan. Uusien koneiden ja järjestelmien suorituskyky sekä kestävyys halutaan varmistaa Tampereen tutkimuskeskuksessa ja asiakaskohteissa tehtävillä tuotekehityksen mittauksilla. Mittauslaitteiston tulee olla helposti mukana kuljetettava, mutta soveltuva myös pidempiaikaisiin mittauksiin kiinteissä asennuskohteissa.
    - Metso Outotecilla on ollut Elkomen toimittamia mittauslaitteita käytössä jo pitkään, joten uusien järjestelmien hankinta oli luonnollista tutulta toimittajalta, kertoo mittausinsinööri Henri Siiskonen.

    Modulaarinen kannettava Gantner-mittausjärjestelmä

    Metso Outotec hankki tuotekehityksen käyttöön neljä uutta kannettavaa Gantner Q.Brixx -mittauslaitteistoa. Gantnerin modulaarisuus mahdollistaa IO-yksiköiden vaihtamisen helposti kulloiseenkin mittaustarpeeseen soveltuvaksi. Valikoimasta löytyy IO-yksiköitä muun muassa sähkötehon, värähtelyn, hydrauliikan paineiden, lämpötilan ja pyörimisnopeuden mittaukseen. Runkojännitysten mittauksiin käytetään venymäliuskoja.
    - Kannettava mittausjärjestelmä on helppo ottaa mukaan asennuskohteisiin. Modulaarisuus mahdollistaa erilaisten mittausten tekemisen yhdellä ja samalla laitteistolla, Siiskonen perustelee laitteiston valintaa.

    Mittausohjelmistona entuudestaan tuttu DASYLab

    Metso Outotec on käyttänyt DASYLab-mittausohjelmistoa myös aikaisemman mittauslaitteiston kanssa. DASYLab on helppokäyttöinen, mutta silti monipuolinen ohjelmisto mittausten suoritukseen sekä jälkikäteen tehtävään analysointiin. DASYLab soveltuu erinomaisesti keikkamittauksiin, koska mittaussovellus on nopea tehdä kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvaksi. Ohjelmistoon on helppo ladata myös aikaisempia mittaustuloksia ja tehdä niihin erilaisia suodatuksia ja laskentoja.
    - Oli luonnollista valita uuteen mittausjärjestelmään DASYLab-yhteensopivat mittauslaitteet. Tuttu mittausohjelmisto mahdollisti uuden järjestelmän nopean ja tehokkaan käyttöönoton, jatkaa Siiskonen perusteluja mittausjärjestelmän hankintaan.

    "Metso Outotecilla on ollut Elkomen toimittamia mittauslaitteita käytössä jo pitkään, joten uusien järjestelmien hankinta oli luonnollista tutulta toimittajalta."
    - mittausinsinööri Henri Siiskonen,
    Metso Outotec Finland Oy

    Metso Outotec Finland Oy - Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen - Elkome
    Metso Outotec Finland Oy - Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen - Elkome

    © 2022 Metso Outotec Corporation

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.