Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Infonäytöt kierrätysaseman asiakasopastuksessa

    Infonäytöt kierrätysaseman asiakasopastuksessa

    Elkome toimitti Lakeuden Etapin uudelle kierrätysasemalle Seinäjoelle infonäyttöjä asiakasopastukseen ja viestintään. Toimivan itsepalvelun edellytys on selkeät toimintaohjeet ja opasteet aseman toiminnasta.

    Asiakastyytyväisyyden parantaminen 24/7-itsepalvelulla

    Lakeuden Etappi Oy vastaa jätehuollon järjestämisestä kahdeksan omistajakuntansa ja 130 000 asukkaan alueella Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksen tavoitteena on tarjota toimivaa jätehuoltopalvelua kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa ja ympäristönsä hyväksi. Yhtiö on aktiivinen toimialansa kehittäjä ja haluaa sitoutua jatkuvaan asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Lakeuden Etappi avasi kesällä 2021 Seinäjoelle 24/7-itsepalveluperiaatteella toimivan kierrätysaseman, RE-pisteen, kuultuaan asiakkaitaan palvelujensa kehittämisestä.

    Lakeuden Etappi - Infonäytöt katetussa kierrätyshallissa - Elkome

    Asiakasopastus ja viestintä infonäytöillä

    Elkome toimitti Seinäjoen uudelle kierrätysasemalle infonäyttöjä asiakasopastukseen ja viestintään. Toimivan itsepalvelun edellytys on selkeät toimintaohjeet ja opasteet aseman toiminnasta.

    - Lähes 80% asiakkaistamme suorittaa jätteiden lajittelun kierrätysasemalla itsepalveluna, vaikka henkilökohtaistakin palvelua on tarjolla. RE-piste on avoinna ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. On ehdottoman tärkeää, että jokainen asiakas pystyy asioimaan asemalla sujuvasti ja turvallisesti, sekä kierrättämään jätteensä oikeaoppisesti, kertoo Lakeuden Etapin palvelupäällikkö Anna Mäntylä.

    Lakeuden Etappi - Infonäytöt ulkona kierrätysaseman porteilla - Elkome

    Infonäytöt ympärivuotisessa ulkokäytössä

    Kierrätysasemalla on yhteensä 10 infonäyttöä asennettuna alueen porteille sekä katettuun kierrätyshalliin. Ympärivuotisen ulkokäytön takia infonäyttöjen tuli olla suojattuja vedeltä ja pölyltä, niiden piti kestää kesän kuumuutta ja talven kylmyyttä, sekä oltava julkisella paikalla rakenteeltaan kestäviä mahdollisen ilkivallan tai muiden vahinkojen takia.

    - Vaatimuksena infonäytöille oli toimintavarmuus vaativissa käyttöolosuhteissa. Ennätyksellisen kuuma kesä ei tuottanut ongelmia, vaikka ulkonäytöt ovatkin suorassa auringonpaisteessa alueen porteilla. Infonäytöt ovat kestäneet hyvin kaikki sääolosuhteet, kertoo Mäntylä laitteiden kestävyydestä.

    Lakeuden Etappi - Infonäytöt katetussa kierrätyshallissa - Elkome

    Tuotteen suunnittelu ja valmistus edullisesti

    Lakeuden Etappi toteutti infonäyttöjen hankinnan julkisena kilpailutuksena.

    - Etsimme tarjottavaa tuotetta eri toimittajiltamme, mutta haasteellisten vaatimusten sekä hintapaineen takia päädyimme suunnittelemaan ja valmistamaan asiakkaalle sopivan ratkaisun itse. Olemme toteuttaneet aiemminkin erilaisia infokioski- ja infonäyttöratkaisuja jätehuollon sekä muiden julkisten palvelujen ja teollisuuden tarpeisiin. Lakeuden Etapin projekti osoitti, että asiakkaalle räätälöity tuote vastasi tarpeita ja oli myös hinnaltaan edullisin vaihtoehto, kiteyttää Elkomen tuotepäällikkö Henri Winter asiakastoimituksen onnistumisesta.

     

    Lakeuden Etappi - Infonäytön valmistus - Elkome

    "Ennätyksellisen kuuma kesä ei tuottanut ongelmia, vaikka ulkonäytöt ovatkin suorassa auringonpaisteessa alueen porteilla. Infonäytöt ovat kestäneet hyvin kaikki sääolosuhteet."
    - Palvelupäällikkö Anna Mäntylä,
    Lakeuden Etappi Oy.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.