Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Automaattinen sähköturvatestaus

    Automaattinen sähköturvatestaus

    Elkomen sähköturvatesteri on ratkaisu tuotteiden automaattiseen testaukseen. Testeri nopeuttaa ja yksinkertaistaa sähkölaitteiden testausta. Lisäksi se parantaa testauksen luotettavuutta, jäljitettävyyttä ja raportointia.

    Testaukseen liittyvien asetusten ja testisekvenssien muokkaus ohjelmallisesti

    Perinteisiin testauslaitteisiin verrattuna Elkomen sähköturvatesterissä kaikki testaukseen liittyvät asetukset ja valinnat tehdään ohjelmallisesti. Testaajalla on käytössään havainnollinen ja selkeä käyttöliittymä testien suorittamiseen. Sekvenssipohjainen testausohjelmisto ohjaa järjestelmään kuuluvaa mittaus- ja testaus-laitteistoa valitun testiohjelman mukaisesti. Kaikki testerin asetukset ja testaustulokset tallennetaan tietokantaan.

    Liikuteltava testeri eri työpisteisiin

    Elkomen automaattinen sähköturvatesteri suorittaa standardien mukaiset sähköturvallisuuteen liittyvät testit nopeasti ja luotettavasti. Perustestien lisäksi testeriin voidaan lisätä muita tuotteen toimintaan ja laatuun liittyviä mittauksia. Sähköturvatesterissä käytetyt mittauslaitteet ja ohjausreleet kootaan mittalaitekaappiin, joka asennetaan tuotannon testauspisteeseen. Sähköturvallisuustesteri voidaan toimittaa myös liikuteltavassa mittalaitevaunussa, jolloin testaus voidaan siirtää helposti tuotannon eri pisteisiin. Laitevaunuun on asennettu kaikki järjestelmän mittalaitteet ja tietokoneet. Käyttäjän pitää ainoastaan kytkeä testattava tuote laitevaunun liitäntöihin.

    Elkomen sähköturvallisuustesteri

    Testisekvenssien luonti ja tuotehallinta

    Testausohjelmiston pääkäyttäjällä on oikeudet testisekvenssien luontiin ja tuotteiden hallintaan. Tuotehallinnassa testattavat tuotteet voidaan jakaa tuoteperheisiin. Testausohjelma tunnistaa tuotteen ja määrittelee sille automaattisesti oikean testisekvenssin.

    Testisekvenssit voidaan luoda joko yksittäisille tuotteille tai kokonaisille tuoteperheille. Sekvenssiin valitaan halutut testin ja määritellään niille mittaus- ja raja-arvot. Testisekvenssiin voidaan myös lisätä ohjeita testin suorittamiseksi.

    Tuotetestauksen tekeminen

    Testauksen suorittaja kirjautuu järjestelmään omalla käyttäjätunnuksella, joka määrittelee hänelle sallitut toiminnot. Testattava tuote tunnistetaan tuotekoodin perusteella ja testausohjelmisto löytää sille automaattisesti oikean testisekvenssin. Testaaja saa järjestelmästä ohjeet esimerkiksi sähkökytkentöjen tekemiseen.

    Testattava tuote liitetään testerissä oleviin liittimiin, jotka suunnitellaan testattavaan tuotteeseen sopiviksi. Testauksen nopeuttamiseksi ja tuotannon automatisoimiseksi järjestelmässä voidaan hyödyntää erilaisia jigejä ja tuotepaletteja. Näiden avulla testattava tuote saadaan tuotantolinjalta automaattisesti testauspisteeseen.

    Elkomen sähköturvallisuustesteri

    Testaustulokset ja raportointi

    Tietokantapohjaisesta testausjärjestelmästä on helppo hakea ja tulostaa raportteja. Testaustulokset löytyvät nopeasti tuotteen sarjanumeron, tilausnumeron, työnumeron tai päivämäärärajauksen mukaisesti. Testaustulokset voidaan siirtää CSV-muodossa Exceliin tai muihin järjestelmiin tarkempaa analyysia tai tulosten talletusta varten.

    Elkomen sähköturvallisuustesteri

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.