Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Crosser – IoT-tiedonkeruu ja Edge-analyysi

    Crosser – IoT-tiedonkeruu ja Edge-analyysi

    Crosser on Edge Analytics -ohjelmisto tiedonkeruuseen sekä datan prosessointiin ja jalostamiseen. Crosser välittää järjestelmäsi kannalta oleellista informaatiota eteenpäin muihin tietojärjestelmiin ja pilvipohjaisiin IoT-sovelluksiin.

    IoT-tiedonkeruu ja Edge-analyysi

    Crosser on järjestelmä tiedon keräämiseen, prosessointiin ja jatkojalostamiseen kaikista laitteistasi ja järjestelmistäsi. Crosser Edge Node on mahdollista liittää eri logiikka- ja automaatiojärjestelmiin, tuotannonohjaukseen ja Historia-tietokantoihin. Edge Nodessa on monipuoliset työkalut tiedon prosessointiin sekä ML- (Machine Learning) ja AI- (Artificial intelligence) mallien integroinnin osaksi Edge Analytics-järjestelmää. Crosser mahdollistaa suuren tietomäärän jalostuksen liiketoimintaasi tukevaksi informaatiksi ja sen hyödyntämisen muissa tietojärjestelmissä.

    Liitynnät automaatioon ja tietojärjestelmiin - Datan prosessointi ja jatkojalostus

    Crosser Edge Node

    Crosser Edge Node on Linux- tai Windows-pohjainen ohjelmisto, jossa pyörii Edge Analytics -sovellus sekä ML-/AI-mallit. Edge Node toimii täysin itsenäisesti keräten tietoa eri lähteistä, prosessoiden ja jalostaen dataa, sekä siirtäen järjestelmäsi kannalta oleellista ja tärkeää informaatiota eteenpäin tehtaan muihin tietojärjestelmiin sekä pilvipohjaisiin IoT-sovelluksiin.

    Crosser Cloud

    Pilvipohjainen Crosser Cloud on hallintaportaali Edge Node -laitteiden konfigurointiin. Crosser Cloud sisältää intuitiiviset ja havainnolliset työkalut tietovirtojen hallintaan. Valmiiden liityntärajapintojen avulla IoT-tiedonkeruu sekä informaation eteenpäin välittäminen muihin järjestelmiin on helppoa ja nopeaa.

    Reaaliaikainen tiedon jalostus ja tietojärjestelmien integrointi.

    Edge Analytics järjestelmäsi reunalla

    Kerätyn datan prosessointi ja jatkojalostus on monissa teollisuuden IoT-järjestelmissä järkevää tehdä niin lähellä datan lähdettä kuin mahdollista. Suurien tietomäärien siirtäminen ulkoisille palvelimille kuluttaa tiedonsiirtokapasiteettia ja aiheuttaa kustannuksia. Kun datan analysointi toteutetaan näin, on valmiiksi jalostettu informaatio käytettävissä ja jaettavissa eri tarpeisiin liiketoimintasi tueksi.

    Koneoppiminen (ML) ja tekoäly (AI)

    Koneoppiminen (Machine Learning, ML) ja tekoäly (Artificial intelligence, AI) ovat avainsanoja älykkäiden koneiden ja järjestelmien toteutuksessa. Valmiiksi opetettujen mallien avulla laitteet ja järjestelmät keräävät tietoa, analysoivat sitä ja oppivat itse toiminnastaan. Opitun mallin ja algoritmin suoritus tehdään ns. Edge Computing / Gateway -laitteilla, jotka toimivat lähellä tai osana itse konetta tai laitetta.

    Crosser on perusta Industry 4.0 -digitalisointiprojektisi
    ja Industrial IoT -järjestelmäsi toteutukseen.

    Tiedonkeruu tuotantokoneilta ja automaatiosta pilvipohjaisiin IoT-järjestelmiin

    Tuotannon tietojen yhdistäminen ja järjestelmien integrointi

    Koneiden ja laitteiden kunnonvalvonta ja ennakoiva kunnossapito

    Laitteiden ja järjestelmien välinen älykäs M2M-tiedonsiirto

    Datan erottelu ja tietoturvallinen kohdennettu välitys 

    Informaation levittäminen ja jakaminen eri tarpeisiin

    Näin helppoa ja nopeaa älykkäiden järjestelmien toteutus todella on!

    Tilaa testitunnukset ja kokeile!

    Intuitiivisen Drag-and-Drop työkalun avulla luot Edge-järjestelmän toiminnallisuuden nopeasti ja helposti. Järjestelmästä löytyy valmiit liitynnät ja rajapinnat tiedonkeruuseen sekä välitykseen eri IoT-järjestelmiin ja pilvipalveluihin. Crosser on valmis järjestelmä IoT- ja Edge Analytics -sovelluksen toteutukseen. Sen tehokkuuden uskot vain kokeilemalla järjestelmän konfigurointia käytännössä.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.