Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus » Tuotekehityksen mittaukset

Tuotekehityksen mittaukset

Suunnittelemme ja valmistamme mittausjärjestelmiä tuotekehityksen tarpeisiin. Määrittelemme, mitä antureita, mittauslaitteita ja ohjelmistoja järjestelmään tarvitaan ja miten mittaus tullaan suorittamaan. Toimitamme järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

Järjestelmäintegrointi

Mittausjärjestelmä kostuu antureista, mittaus- ja tiedonkeruulaitteista, mittaus- ja analyysiohjelmistosta sekä laitteistot yhdistävästä kaapeloinnista. Suunnittelemme asiakkaan tarpeita vastaavan järjestelmän, valitsemme sopivat mittauslaitteet ja ohjelmistot, ja integroimme kaiken toimivaksi järjestelmäksi. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia jarjestelmään soveltuvista laitevalinnoista.

Suomen laajin anturivalikoima

Tyypillisiä sovelluksia ovat värähtelyn ja kiihtyvyyden mittaus, paineen mittaus, voiman ja momentin mittaus, pyörimisnopeuden mittaus, rakenteiden venymän mittaus, lämpötilan mittaus, äänen ja melun mittaus, aseman, paikan ja siirtymän mittaus, kallistuskulman mittaus, nopeuden mittaus, sekä värierojen ja värisävyjen mittaus. Elkomen laajasta tuotevalikoimasta löytyy anturiratkaisu kaikkiin tuotekehityksen tarpeisiin.

PC-pohjaiset mittausjärjestelmät

PC-pohjainen mittausjärjestelmä on tehokas työkalu tutkimuksen ja tuotekehityksen mittauksissa. PC-pohjainen järjestelmä on monipuolinen ratkaisu, sillä järjestelmää voidaan laajentaa ja muokata kulloisenkin tarpeen mukaan. PC-pohjaisuuden ansiosta järjestelmässä voidaan hyödyntää kehittyneitä mittaus- ja analyysiohjelmistoja.

Tiedonkeruu dataloggereilla

Dataloggerit ovat tiedonkeruulaitteita, jotka voidaan jättää itsenäisesti keräämään mittaustietoa halutusta mittauskohteesta. Mittaustiedot tallennetaan laitteen sisäiseen muistiin, josta ne saadaan käyttöön mittauksen päätyttyä tai halutuin väliajoin etäyhteydellä.

Mittaus- ja analyysiohjelmistot

Mittausohjelmisto on se työkalu, jolla mittausjärjestelmää hallitaan, ja joka ratkaisee koko järjestelmän helppokäyttöisyyden. Monilla laitevalmistajilla on omat ohjelmistonsa, jotka toimitetaan joko ilmaisena tai maksullisena mittalaiteen mukana. Tarjolla on myös kaupallisia mittaus- ja analyysiohjelmistoja, jotka kommunikoivat useiden laitevalmistajien mittalaitteiden kanssa. Näillä kaupallisilla ohjelmistoilla voidaan tehdä monipuolisempia sovelluksia verrattuna ilmaisohjelmiin.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.