Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Teollinen tuotanto » Teollisuuden tietotekniikka

Teollisuuden tietotekniikka

Toimitamme tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden järjestelmiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa sekä ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta vaativissa sovelluksissa.

 

Tietokoneet vaativissa käyttöolosuhteissa

Useilla toimialoilla tietotekniikkaa joudutaan käyttämään vaativissa ympäristöolosuhteissa. Kun laitteita käytetään tuotannonohjauksessa tai prosessinvalvonnassa, niiden pitää toimia luotettavasti ilman toiminnan keskeytyksiä. Autamme valitsemaan kestävyydeltään oikeat laiteratkaisut kulloiseenkin tarpeeseen. Oikeilla tuotevalinnoilla takaamme, että tuotteet kestävät suunnitellun mukaisesti ja täyttävät luotettavuudellaan käyttäjän odotukset.

Standardit ja alakohtaiset vaatimukset

Useilla teollisuuden toimialoilla vaaditaan erikoishyväksyntöjä ja standardeja tuotannossa käytettävälle tietotekniikalle. Tyypillisiä esimerkkejä ovat kemianteollisuuden räjähdysvaaralliset Atex-alueet, elektroniikka- ja puolijohdeteollisuuden puhdastilat sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden hygieniavaatimukset. Tunnemme järjestelmissä vaadittavat standardit ja määräykset. Osaamme ehdottaa tuotteita, jotka täyttävät järjestelmien toiminnallisuus-, kestävyys- ja turvallisuusvaatimukset.

Tuotteet verkkokaupassa

Elkomen verkkokaupasta löytyy kattava valikoima tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Tuotteet on jaoteltu ryhmiin tuotetyypin tai käyttötarkoituksen mukaan. Voit rajata valikoimaa esimerkiksi teknisten ominaisuuksien, kuten suorituskyvyn ja liitäntöjen perusteella.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.